Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (24/10) ο Δημήτρης Γεωργαλάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε καθώς και στον σκληρό ρόλο που έχει αναλάβει στον Σασμό (δείτε εδώ τι θα συμβεί σήμερα στον χαρακτήρα του).

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Γεωργαλά για τα παιδικά του χρόνια και τον ρόλο του στον Σασμό

«Το να κάνεις έναν κόντρα ρόλο σε πάει σε άλλο επίπεδο, σε απελευθερώνει και είναι πολύ γοητευτικό. Στις πολύ δύσκολες και βίαιες σκηνές ζαλίστηκα και ζήτησα να σταματήσουμε. Έπαθα ταχυκαρδία. Δεν είναι σαν το θέατρο που το δουλεύεις σταδιακά και αποκτάς την αντοχή, στην τηλεόραση γίνονται όλα γρήγορα και θέλει πολλή ενέργεια.

Οι σημερινές γενιές ξέρουν πώς να μεγαλώσουν ένα παιδί. Χρειάζεται δέκα λεπτά να κάνεις παιδί και μια ζωή να γίνεις γονιός. Βλέπω την αγωνία της μητέρας μου να θέλει να μάθει και να καταλάβει πράγματα τώρα. Μου λέει πώς αν τα ήξερε αυτά από πριν, θα τα έκανε όλα διαφορετικά. Εγώ έχω συγχωρέσει και πάντα συγχωρώ σαν άνθρωπος.

Είναι σκληρός ο ρόλος μου στον Σασμό και στον δρόμο με βρίζουν. Μου λένε “Άσε την Άσπα ήσυχη”. Από την τηλεόραση απείχα τουλάχιστον 15-16 χρόνια και κατά την περίοδο της καραντίνας μου ήρθε ο ρόλος μου στις “Άγριες Μέλισσες” και μετά ο “Σασμός”. Σαν ανταμοιβή για τα τόσα χρόνια αποχής.

Με πήρε ένας φίλος από την Πάτρα, πριν έρθω εδώ και μου λέει άνοιξε να δεις στη Google, γράφει ημερομηνία γέννησης το 1959. Μου έχουν προσθέσει πάρα πολλά χρόνια. Λέω πρέπει να βρω έναν τρόπο να το διορθώσω αυτό το πράγμα. Είναι λάθος το ’59. Είμαι λίγο πάνω από τα 50. Νιώθω μια χαρά. Αν ήμουν το 59, θα ήμουν τώρα 63. Μου βάζουνε δέκα χρόνια πάνω. Εγώ δεν έχω δώσει ημερομηνία. Μάλλον κάτι υπολόγισαν κι ήταν λάθος. Να αποκατασταθεί», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γεωργαλάς.

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Γεωργαλά για τα οικονομικά προβλήματα που βίωσε

«Ο ρόλος του Κώστα στον Σασμό έκανε τον κύκλο του. Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στη σειρά ήταν η σκηνή του ξυλοδαρμού. Ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται τη δυσκολία τους γυρίσματος μιας σκηνής ξυλοδαρμού.

Έχω βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά και ο ρόλος του Κώστα χτύπησε φλέβα. Ήταν κάθαρση να παίξω το ρόλο του Κώστα στον Σασμό. Έχω ζήσει ενδοοικογενειακή βία, μου δημιούργησε φόβο.

Έχω κάνει ψυχανάλυση δέκα χρόνια. Πέρασα δύσκολα οικονομικά, δανειζόμουν χρήματα από την οικογένειά μου», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός

.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός Spoiler: Η Βασιλική υποψιάζεται την αλήθεια - Ένα βήμα πριν μάθει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή

Μάντεψε: Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι αγαπημένη ηθοποιός του Σασμού