Από Ελένη Μήτση

Ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο προβλήθηκε τη Δευτέρα 24/10 στο Σασμό με την Αργυρώ να προσπαθεί να βγάλει με πολλούς τρόπους τον εαυτό της από τα αδιέξοδα από τα οποία νιώθει.

Έτσι λοιπόν, πήγε στο σπίτι του Αστέρη στο βουνό να απομονωθεί και να σκεφτεί, την ώρα που εκεί βρήκε ένα γράμμα, που είχε γράψει η Καλλιόπη στον Αστέρη κατηγορώντας της: «Τίποτα δε θα είχε συμβεί αν δεν σε είχε μπλέξει η κόρη της Βρουλάκαινας, ρήμαξε και εσένα και την οικογένειά σου γιατί είναι από κακό αίμα, που μόνο συμφορές φέρνει». (δείτε εδώ την σκηνή - γκάφα με την Αργυρώ, που λίγοι πρόσεξαν).

Το γράμμα που δεν περίμενε να βρει η Αργυρώ

Ο Αστέρης θα μάθει πως ο Πετρής είναι γιος του

Η πρωταγωνίστρια του Σασμού Χριστίνα Χειλά Φαμέλη παραχώρησε συνέντευξη στο Happy day την Δευτέρα 24/10 και μεταξύ των όσων είπε, έκανε και κάποιες εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Φυσικά και αναφέρθηκε στο ανατρεπτικό ειδύλλιο, που πλέον δεν υπάρχει ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Αστέρη. Για την ώρα εξήγησε, πως οι δύο τους είναι κοντά μέσα από τους καυγάδες, που έχουν στη συνέχεια όμως θα δούμε με συγκλονιστική σκηνή, που θα αφορά στην αποκάλυψη του πατέρα του παιδιού (δείτε εδώ ποιος χαρακτήρας είναι πολύ κοντά στην αυτοκτονία).

«Η Αργυρώ συγκλονίζεται από τον θάνατο του Άγγελου, οι Βρουλάκηδες έχουν περάσει τα πάνδεινα. Δεν θα αργήσει να φανεί ότι ο Μαθιός δεν σκότωσε τον Άγγελο. Ο Αστέρης συνδέεται πολύ με την Αργυρώ γιατί έχουν κοινά βιώματα.

Τους ενώνει κάτι πολύ μεγάλο. Η Αργυρώ το έχει καταλάβει ότι ήταν ατύχημα αλλά δεν θέλει να το αποδεχτεί. Θα δούμε κάποια σύνδεση του Αστέρη με το μωρό, αλλά αυτό θα αργήσει. Η πιο δύσκολη σκηνή στον Σασμό ήταν ο θάνατος του Πετρή»

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Αυτό δεν έπρεπε να το δω...» - Αναστατώθηκε το twitter με την ερωτική σκηνή του Μαθιού και της Βασιλικής

Σασμός - spoiler: Παίζει την ζωή του κορώνα γράμματα! Ο κίνδυνος παραμονεύει για τον Λευτέρη