Από Πέννυ Μαστοράκου

Ντόμινο εξελίξεων απόψε στην καθημερινή σειρά του Open, Η δική μας Οικογένεια, καθώς απόψε, στο επεισόδιο της Τρίτης 25/10 η Αγγελική κινδυνεύει να αποκαλυφθεί η πραγματική της ταυτότητα, και η κατάσταση ξαφνικά θα ανατραπεί και θα έρθουν τα πάνω κάτω!

Μην χάσετε απόψε στην Δική μας Οικογένεια

Η Αγγελική βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Διονύση εντελώς αναπάντεχα. Ο Σπύρος, ο εκδότης της, έχει κανονίσει να του πάρει συνέντευξη σχετικά με τον Δημήτρη Δαβρή χωρίς η ίδια να το γνωρίζει. Τον βλέπει μπροστά της ξαφνικά στα γραφεία του site και η πραγματική της ταυτότητα αποκαλύπτεται. Ευτυχώς, ο Διονύσης δεν λέει κάτι μπροστά στον Σπύρο. Το θέμα τώρα είναι αν θα πει την αλήθεια στον Δημήτρη. Αν θα μάθει κι αυτός ότι η γυναίκα που έχει προσλάβει ως οικιακή βοηθό στο σπίτι, δε λέγεται Σταυρούλα αλλά Αγγελική και είναι δημοσιογράφος. Ο Δημήτρης εντωμεταξύ έχει άλλα θέματα.

Μετά την αλλαγή που έκανε η Ειρήνη στην εμφάνιση της, δε μπορεί να σταματήσει τον εαυτό του απ' το να υπερβεί τα όρια στη φιλική τους σχέση. Κι ενώ εκείνος δεν μπορεί εύκολα να συγκρατηθεί, η Αγγελική αναρωτιέται αν θα καταφέρει να συγκρατηθεί ο Διονύσης και δεν θα προδώσει το μυστικό της. Όταν της χτυπάει το κουδούνι το βράδυ, σκέφτεται ότι έχει έρθει το τέλος.

Μην χάσετε και της Τετάρτης 26/10

Η Αγγελική εξομολογείται την ιστορία της στο Διονύση κι αυτός δέχεται να τη βοηθήσει. Το φλερτ μεταξύ του Δημήτρη και της Ειρήνης δείχνει να προχωράει κανονικά, μέχρι που η έλευση μιας γυναίκας στην εταιρεία ξυπνάει πάλι τη ζήλια της Ειρήνης. Ο Μιχάλης προσπαθήσει να πείσει τη Μυρτώ να ξεχάσει το όνειρό της να γίνει μοντέλο, την ίδια στιγμή που ο Παύλος έχει βάλει στόχο να την βοηθήσει να το εκπληρώσει. Η Αθηνά έρχεται σε επαφή με ένα γκρουπ που ασχολείται με απαγωγές εξωγήινων. Η Νεφέλη και η Αγγελική περνούν μια υπέροχη μέρα στα μαγαζιά, που όμως κινδυνεύει να χαλάσει από μια απρόσμενη συνάντηση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η δική μας οικογένεια εξελίξεις 19/10: Ο Δημήτρης περιπλέκεται με την Αγγελική - Αντιμέτωπος με την ασθένεια ενός παιδιού

Η δική μας οικογένεια εξελίξεις 20/10: Ο Δημήτρης περνάει από συνέντευξη - Η Αγγελική κρύβεται να μην τη δουν