Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το χθεσινό (24/10) επεισόδιο (δείτε εδώ την τηλεθέαση που σημείωσε), η επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς, επιστρέφει απόψε (25/10) με καταιγιστικές εξελίξεις.

Όπως βλέπουμε στο απόσπασμα που κυκλοφόρησε από την εκπομπή Mega Καλημέρα, η επανασύνδεση του Κουράκου με την Ιουλία πάει από το κακό στο χειρότερο.

Εκείνη τον κατηγορεί πως δεν της στάθηκε αρκετά μετά τον θάνατο του Ιάκωβου: «Δε θέλω να κάνω παράπονα αλλά πέθανε ο Ιάκωβος και δεν είπες ούτε έναν γλυκό λόγο».

«Δεν ήρθα μαζί σου στην Καρδαμύλη;», της απαντάει ο Κουράκος αλλά η Ιουλία δεν παίρνει από λόγια: «Τυπικά έκανες το καθήκον σου όπως πάντα».

Ο Γιώργης δεν δέχεται τις κατηγορίες της Ιουλίας και έτσι της απαντά: «Όχι κάνεις λάθος Ιουλία, δεν το έκανα καθόλου τυπικά., Τον Ιάκωβο τον εκτιμούσα βαθιά και το ξέρεις. Απλά δεν ήρθα στο καφενείο γιατί γινόταν κακός χαμός στην υπηρεσία».

«Η υπηρεσία πάντα, κι εγώ έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου», του λέει η Ιουλία, χωρίς να έχει πια κουράγιο να ασχοληθεί με τον γάμο της.

Το απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς (25/10)

Γιατί δεν έχει αύριο (26/10) Γη της Ελιάς

Όπως αναφέρει αναλυτικά το πρόγραμμα τηλεόρασης, οι σειρές του Mega, δηλαδή η Γη της Ελιάς καθώς και το Μαύρο Ρόδο, θα μείνουν για αύριο (26/10) εκτός προγράμματος μιας και το Μεγάλο Κανάλι θα προβάλλει τον αγώνα ποδοσφαίρου του Άγιαξ απέναντι στη Λίβερπουλ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League.

Στις 21:00 θα προβληθεί σε επανάληψη το Μαίρη Μαίρη Μαίρη, στις 21:30 ένα pre game show, ενώ ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 22:00 ακριβώς, ωστόσο προσωρινό «ψαλίδι» θα μπει σε μία ακόμη αγαπημένη σειρά του Mega (δείτε εδώ σε ποια).

Γη της Ελιάς αλλαγή προγράμματος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - spoiler: Ήρθε αποφασισμένος να μείνει! Ο πατέρας της Αγγελικής ζητά από τους Βρεττάκους να...

Γη της ελιάς spoiler: Έρωτας με τον λάθος άνθρωπο - Το πρόσωπο που μπαίνει στη σειρά και θα γοητεύσει