Από Ελένη Μήτση

Χαμός θα γίνει στα προσεχή επεισόδια στη Γη της ελιάς, αφού ένα νέο πρόσωπο θα εισβάλλει και θα ταράξει τις ισορροπίες, πολλών προσώπων.

Πρόκειται για τον Σωκράτη, τον οποίο θα υποδύεται ο Αποστόλης Τότσικας (δείτε εδώ φωτογραφίες από τα γυρίσματα) και θα κάνει ένα επιχειρηματία, ο οποίος θα συνεργαστεί με το κτήμα των Βρεττάκων.

Ο έρωτας που θα ξεκινήσει στα επόμενα επεισόδια στη ''Γη της ελιάς''

Πιο αναλυτικά, θα τον δούμε στην επιχείρηση της Μυρτάλης, εκεί όπου θα τον δει για πρώτη φορά η Αλκμήνη και θα τα χάσει. Η κοπέλα νομίζει, πως έχει βρει τον έρωτα της ζωής της, αλλά αυτός ο άντρας έχει ένα σοβαρό παρελθόν.

Αλκμήνη

Στο μεταξύ η Αντιγόνη είναι σε μεγάλη κρίση

Άλλη μία συμφορά πρόκειται να χτυπήσει την οικογένεια των Βρεττάκων, και δεν εννοούμε τον θάνατο του Ιάκωβου (δείτε εδώ την αντίδραση του Twitter στην είδηση αυτή), αλλά τον ερχομό του βιολογικού πατέρα της Αγγελικής, ο οποίος θα φέρει τα πάνω κάτω στην Μάνη, όπως και επίσης μεγάλη ταραχή τόσο στον Μάνο και την Μαρίνα, όσο και στην ίδια την Αντιγόνη!

Πάνω που η ηρωίδα προσπαθεί να βρει την ηρεμία της και τους ρυθμούς της, γνωρίζοντας πως η Αγγελική είναι κοντά της, το παρελθόν της χτυπά την πόρτα και μία μοιραία συνάντηση την διαλύει!

Ο Σωκράτης εισβάλει στην Μάνη, χωρίς να ξέρει τίποτα, και ξαφνικά αντικρίζει μπροστά του την Αντιγόνη, τα ίχνη της οποία έχει χάσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια τα ίχνη του κάποτε έρωτά του! Εννοείται πως δεν γνωρίζει κάτι ακόμη τουλάχιστον για την Αγγελική, και η Αντιγόνη στην όψη του παγώνει.

Γη της Ελιάς

Ο Σωκράτης δεν θα αργήσει να μάθει πως έχει κόρη και ένας νέος πόλεμος με αφορμή την διεκδίκηση του κοριτσιού ξεκινά, με την Αντιγόνη να τον προειδοποιεί πως πρέπει να φύγει αμέσως και πως οι Βρεττάκοι δεν θα κάνουν πίσω! Η σύγκρουση θα είναι μετωπική, ποιος θα νικήσει;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι ψηλός και μελαχρινός - Ο ηθοποιός από τη Γη της ελιάς που είναι κοντά με τη Τζόυς Ευείδη

Γη της Ελιάς - spoiler: Το παρελθόν της χτυπά την πόρτα! Ο εφιάλτης για την Αντιγόνη τώρα ξεκινά