Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (21/10) επεισόδιο της καθημερινής σειράς του Star, Τρία Μίλια (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες) μιας και η απόφαση του Ευθύμη να ταξιδέψει στην Αθήνα, προβληματίζει ιδιαίτερα τον Στέφανο, ο οποίος βάζει ανθρώπους να τον παρακολουθήσουν.

Τι θα δούμε σήμερα (21/10) στα Τρία Μίλια

Στο νησί έχει έρθει και η Δανάη (Βιβιάννα Γιαννούτσου), η εγγονή της Διονυσίας, η οποία φαίνεται πως κάτι κρύβει. Η Δέσποινα συναντιέται με τον Ευθύμη και με τον Νικόλα και τους εκμυστηρεύεται ότι δεν είναι σίγουρη πως την απαγωγή την οργάνωσε ο Τίμος.

Τρία Μίλια εξελίξεις (21/10)

Ο Πέτρος διαβάζει τα γράμματα της μητέρας του και συγκινείται πολύ. Ο Μιχάλης ετοιμάζει στη Φωτεινή μια έκπληξη, που την αφήνει άναυδη. Ο Ευθύμης φεύγει για την Αθήνα και αυτό προβληματίζει τον Στέφανο, ο οποίος αποφασίζει να δράσει άμεσα…

Ο Ευθύμης απειλεί με όπλο τον Τίμο

Ο Τίμος ανακοινώνει στη Δέσποινα και στην Κλειώ ότι θα φύγει από το σπίτι και θα επιδιώξει να βρει αποδείξεις για την αθωότητά του. Η Κλειώ αναζητάει τον Πέτρο για να του μιλήσει, αλλά μαθαίνει από την Ελένη ότι βρισκόταν στο πάρτι με μια άλλη κοπέλα. Ο Ευθύμης κρατάει τον Τίμο αλυσοδεμένο στην αποθήκη του, χωρίς εκείνος να καταλαβαίνει τον λόγο.

Η οικογένειά του διαπιστώνει ότι έχει φύγει από το σπίτι και τον αναζητά, αλλά ο Τίμος δεν απαντάει στο τηλέφωνο. Η Φωτεινή καταστρώνει ένα σχέδιο για να φέρει τη Μάνια και τον Στέφανο πιο κοντά, αλλά δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται. «Μάλλον δεν με ξέρεις αρκετά καλά για να νομίζεις ότι θα ευτυχήσω στο πλευρό της Μάνιας», λέει ο Στέφανος λίγο αργότερα στη Φωτεινή. Ο Ευθύμης απειλεί τον Τίμο με όπλο και τον ρωτάει αν ήταν αυτός που είχε δώσει την εντολή να σκοτώσουν την Ιβάνκα…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γιάννης Ποιμενίδης - Τρία Μίλια: «Υπάρχει έλξη ανάμεσα στον Στέφανο και τη...»

Τρία Μίλια - Ευαγγελία Μουμούρη: «Η Δέσποινα αναγνωρίζει στον Κυριάκο την αγάπη...»