Από Ελένη Μήτση

Νέο επεισόδιο και η συνέχεια της αποφυλάκισης του Τίμου θα προβληθεί την Τετάρτη 19/10 για τα Τρία μίλια. Η εγγύηση μπορεί να δόθηκε από το πουθενά, όμως οι εξελίξεις στη ζωή του δεν σταματάνε εδώ αφού θα τον απειλήσει ο...

Όλα όσα θα δούμε την Τετάρτη 19/10 στα Τρία μίλια

Ο Γεράσιμος και η Κάτια εκπλήσσονται από την επιθετική συμπεριφορά του Αχιλλέα και η Κάτια αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Ο Μάρκος αποκαλύπτει στον Τίμο πως αυτός ήταν που πλήρωσε την εγγύηση της αποφυλάκισής του και απαιτεί τη συνεργασία του για να ανακαλύψουν το δολοφόνο του Μερκίνη. «Οπως σε βοήθησα εγώ, θα με βοηθήσεις κι εσύ. Μου το χρωστάς και μην τολμήσεις να εξαφανιστείς γιατί θα σε βρω. Ξέρω ακόμα πού θα βρω και την οικογένειά σου», τον απειλεί ο Μάρκος. Την ίδια νύχτα γίνεται ληστεία στο σπίτι της Φωτεινής.

Οι εξελίξεις για την Πέμπτη 20/10

Ο Γεράσιμος, η Κάτια και ο Μιχάλης επιστρέφουν στη Δρακόνησο, στενοχωρημένοι για το θέμα της ακτοπλοϊκής γραμμής. Μια τυχαία συνάντηση με τη Δέσποινα και τον Τίμο θα προκαλέσει το έντονο ξέσπασμα του Γεράσιμου. Ο Πέτρος ανακαλύπτει τα γράμματα της μητέρας του, που ο πατέρας του τού έκρυβε όλα αυτά τα χρόνια και φεύγει από το σπίτι, καταρρακωμένος.

Καταφεύγει στον Ευθύμη, ενώ ο Νικόλας τον αναζητάει σε όλο το νησί. Η Φωτεινή προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της ληστείας της προηγούμενης νύχτας και ο Στέφανος στέκεται δίπλα της, ως θριαμβευτής. «Ευτυχώς που ήμουν μαζί σου. Ούτε που θέλω να σκέφτομαι τι θα είχε γίνει αν εκείνη τη μέρα επέστρεφες μόνη στο σπίτι», της λέει και η Φωτεινή νιώθει πως μπορεί να βασιστεί πάνω του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία Μίλια εξελίξεις (17-21/10): Ο Ευθύμης πιάνει τη Λίζα να ψάχνει τα πράγματά του

Τρία μίλια εξελίξεις 17/10: Ο Τίμος παίρνει ένα ακόμα μυστηριώδες μήνυμα - Ψάχνει χρήματα για την εγγύησή του