Από Πέννυ Μαστοράκου

Πολλά γεννητούρια αυτές τις μέρες στην ελληνική showbiz, καθώς μετά από πλήθος μωρών που ήρθαν στον κόσμο το τελευταίο διάστημα και γέμισαν τις καρδιές των οικογενειών τους με φως (δείτε εδώ ποια γνωστή πρώην παίκτρια ριάλιτι έγινε ξανά μανούλα), το μεσημέρι του Σαββάτου ήρθε και άλλη μία αποκάλυψη για τον ερχομό ενός ακόμη!

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Θανάσης Πατριαρχέας και η αγαπημένη σύζυγός του Βίβιαν Δράκου, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τις τελευταίες ώρες καθώς έγιναν για τρίτη φορά γονείς, και η χαρά τους είναι απερίγραπτη!

Η τρυφερή ανάρτηση του Θανάση Πατριαρχέα

Ο ηθοποιός που αυτή τη σεζόν απολαμβάνουμε στην Άγρια Γη, και η σύζυγός του, υποδέχτηκαν άλλο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και βιώνουν την απόλυτη ευτυχία! Την αποκάλυψη έκανε ο δημοφιλής ηθοποιός το μεσημέρι του Σαββάτου 8/10 μέσω δημοσίευσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. «Καλώς ήλθες μικρή μας», έγραψε στη λεζάντα χαρακτηριστικά ο περήφανος μπαμπάς!

 Ήρθε στον κόσμο η κορούλα του Θανάση Πατριαρχέα και της Βίβιαν Δράκου
Πηγή φωτογραφίας: Instagram Θανάσης Πατριαρχέας

Ο λόγος που θέλει μεγάλη οικογένεια

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε δηλώσεις πριν λίγο καιρό ο ηθοποιός με αφορμή την παράσταση “Η μεγάλη πλεκτάνη”. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, είχε αναφερθεί στον ρόλο του στη σειρά “Σασμός”, αλλά και στην τρίτη εγκυμοσύνη της συζύγου του, Βίβιαν Δράκου.

«Στην περιοδεία στην Κρήτη θα έρθει και η οικογένεια μου. Μακάρι να αντέχουν για παντού. Η σύζυγός μου είναι 6 μηνών έγκυος. Στο τρίτο παιδάκι και περιμένουμε πάλι κοριτσάκι. Σεπτέμβριο - Οκτώβριο θα γεννήσει. Όσο μπορώ βοηθάω και η ζωή είναι ονειρική με τα παιδιά. Θέλαμε τρίτη εγκυμοσύνη και εξακολουθώ να θέλω κι άλλα παιδάκι αν αντέχει και η γυναίκα μου. Είμαι μοναχοπαίδι και ίσως αυτό φταίει που θέλω πολλά παιδιά», είπε ο Θανάσης Πατριαρχέας.

«Θα δούμε τι θα γίνει τον Άγγελο στον “Σασμό”. Θα δούμε αν με δείτε στον δεύτερο κύκλο. Γιατί όχι; Ήταν εκπληκτική εμπειρία, το να δουλεύω να με τέτοιους ηθοποιούς ήταν τιμητικό», πρόσθεσε για τον “Σασμό” ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θανάσης Πατριαρχέας: Το συγκινητικό «αντίο» στον Σασμό μετά το τελευταίο επεισόδιο

Διπλή χαρά για πρωταγωνιστή της σειράς Σασμός - Βαφτίζει τα παιδιά του στην Πύλο