Από Ελένη Μήτση

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη παραχώρησε συνέντευξη την Δευτέρα 24/10 στο Happy day με την πρωταγωνίστρια του Σασμού να κάνει δηλώσεις τόσο για το ρόλο της στη σειρά, όσο και για την προσωπική της ζωή.

Λίγο μετά τη μεγάλη απώλεια, που βίωσε στην οικογένεια της, αισθάνθηκε άνετα να μιλήσει για τις κρίσεις άγχους, που έχει περάσει στο παρελθόν αλλά και για τη διαχείριση όλων αυτών των δύσκολων στιγμών.

Η εξομολόγηση της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη

«Είμαι άνθρωπος που στρεσάρεται εύκολα, αν και τα τελευταία χρόνια δεν το επιτρέπω τόσο στον εαυτό μου, αντιστέκομαι. Είχα και κρίσεις άγχους, αλλά όσο μεγαλώνω αντιστέκομαι, προσπαθώ να το κοντρολάρω».

«Άνετα νιώθω με τον κόσμο και όλο αυτό μου δίνει χαρά. Περπατούσα τις προάλλες στο Κολωνάκι -μπορεί να το δει αυτός που μου έκανε την “επίθεση”- μου μίλησε ένας άνθρωπος στο δρόμο και εγώ δεν το κατάλαβα γιατί είχε πάρα πολύ ζέστη, είχα γίνει μούσκεμα καθώς περπατούσα να φτάσω κάπου και δεν ήμουν τόσο χαρούμενη όσο θα περίμενε.

Και μετά μου έστειλε ένα μήνυμα στο instagram: “Σας είδαμε στο δρόμο και ήσασταν πάρα πολύ ψυχρή”. Παιδιά είμαστε άνθρωποι, όπως κι εσείς, έχουμε τα άγχη μας, τις δουλειές μας».

Η συγκινητική εξομολόγηση της πρωταγωνίστριας του Σασμού για την απώλεια της μητέρας της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η πρωταγωνίστρια του Σασμού, θα βρεθεί στην εκπομπή "Αυτός και ο άλλος" και ένα απόσπασμα από την συνέντευξή της παρουσιάστηκε στον άερα του Happy Day. Η ηθοποιός, πέρα από το μέλλον της με τον Σταύρο στη σειρά, αλλά και τις υπόλοιπες εξελίξεις της σειράς, μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην σχέση της με τους γονείς της και ιδιαίτερα με εκείνη που είχε με την μητέρα της, την οποία και έχασε όταν ήταν ακόμη πολύ μικρή. Το γεγονός αυτό της άλλαξε τη ζωή, ωστόσο θυμάται το δέσιμό τους και χαμογελάει.

«Σίγουρα μια τέτοια απώλεια, σου αλλάζει τη ζωή. Ήμουν 16,5 παιδί. Ευτυχώς ήμουν και τυχερή γιατί δεν ήμουν ακριβώς παιδί. Είχα και σχέση ερωτική. Θυμάμαι πολύ τις κουβέντες που κάναμε. Εγώ δεν έκρυψα ποτέ τίποτα από τους γονείς μου κι από τη μητέρα μου ειδικά που ήταν πιο κοντά μου. Ας πούμε πήγαινα σε ένα πάρτι και θα γυρνούσα 7 η ώρα το πρωί, δεν θα της έλεγα ψέματα ποτέ ότι πήγα σε μια φίλη. Υπήρχε μια σχέση εμπιστοσύνης κι ειλικρίνειας», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι και εκείνος ηθοποιός - Έχει το ίδιο χαμόγελο με την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ο αδερφός της

Ψηλός, μελαχρινός με μουστάκι - Αυτός είναι ο σύντροφος της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη