Από Ελένη Μήτση

Το μέλλον στο Μαύρο ρόδο θα είναι αποκαλυπτικό καθώς οι συναντήσεις προσώπων, που βλέπουμε στα μέχρι τώρα επεισόδια θα φέρουν τα πάνω κάτω μιας και υπάρχουν καλά κρυμμένα μυστικά.

Ο Θέμης θα επιχειρήσει να πάει στη Γερακιανή (δείτε εδώ τον λόγο) εκεί όμως θα έρθει αντιμέτωπος με την Πολυξένη, η οποία πριν από λίγες ημέρες του είχε τηλεφωνήσει.

Ο Θέμης θα συναντήσει την Πολυξένη μετά από χρόνια

Μπορεί να έγινε έτσι γνωστό, πως οι δύο τους γνωρίζονται, αφού παλιότερα είχαν ζήσει ένα πολύ φλογερό έρωτα. Η Πολυξένη θα τα χάσει με το που τον αντικρίσει και στη συνέχεια θα τον ρωτήσει εάν θέλει και πρέπει να αποκαλύψει το μυστικό τους. Ποιο να είναι αυτό άραγε; Μήπως σχετίζεται με την Όλγα;

Μαύρο Ρόδο Θέμης

Θα αποκαλυφθεί η σχέση της Αγγελικής με τον Βίκο;

Το Μαύρο Ρόδο αποτελεί πλέον μία από τις αγαπημένες συνήθειες του τηλεοπτικού κοινού. Μπορεί αυτή την εβδομάδα να παίξει ένα επεισόδιο λιγότερο (δείτε εδώ για ποιο λόγο), ωστόσο οι εξελίξεις θα αποζημιώσουν το κοινό.

Η σειρά επιστρέφει με νέο επεισόδιο την Κυριακή (23/10) και έτσι, η εκπομπή Πάμε Δανάη, εξασφάλισε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από μία σκηνή που πρόκειται να παρακολουθήσουμε.

Συγκεκριμένα, η Αγγελική συνειδητοποιεί πως το τηλέφωνό της δεν λειτουργεί και έτσι, ο Παναγιώτης, ο σύντροφος της κόρης της, αναλαμβάνει να της το φτιάξει. Μόλις καταφέρνει να το ανοίξει, της έρχονται 18 κλήσεις από τον ίδιο αριθμό, που δεν είναι άλλος από αυτόν του Βίκου.

Η Αλεξία παραξενεύεται, ωστόσο η Αγγελική προσποιείται ότι δεν γνωρίζει τον αριθμό. Όταν μάλιστα χτυπάει ξανά το τηλέφωνό της, το σηκώνει και ισχυρίζεται πως της το έκλεισαν. Κάπως έτσι γλιτώνει την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Βίκο, αν και όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η Ηλέκτρα Νικολούζου αποκλειστικά στο περιοδικό TV24, η σχέση αυτή δε θα αργήσει να βγει στην επιφάνεια (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις της για τη σειρά).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο ρόδο εξελίξεις (24-25/10): Ο Καστρινός εμφανίζεται στη Γερακιανή - Εξελίξεις με την υγεία του Λευτέρη

Μαύρο ρόδο spoiler: Έξαλλος ο Καστρινός - Μαθαίνει για τον έρωτα του Πέτρου με τη μοναχή Ελισάβετ