Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ένα βήμα πριν αποκαλυφθεί η παράνομη σχέση της με τον Βίκο είναι η Αγγελική στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο» και όπως θα δούμε στο αποψινό (24/10) επεισόδιο, η κόρη της, Αλεξία, έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει με την μητέρα της.

Αφορμή είναι τα απανωτά μηνύματα και τηλέφωνα που δέχεται η Αγγελική από έναν συγκεκριμένο αριθμό. Η Αλεξία αποφασίζει λοιπόν να τη ρωτήσει ευθέως αν υπάρχει άλλος στη ζωή της.

«Αλεξία μου σου απάντησα, δεν υπάρχει τίποτα», της λέει η Αγγελική. «Νόμιζα ότι τα λέγαμε όλα σαν φίλες, αλλά φαίνεται πως αυτό έχει αλλάξει. Μαμά δεν είμαι χαζή, βλέπω πως με τον μπαμπά δεν είστε όπως παλιά και σε έχω αφήσει μόνη σου», απαντάει η Αλεξία εμφανώς προβληματισμένη.

Η Αγγελική δε θέλει σε καμία περίπτωση να μπλέξει στην ιστορία με τον Θέμη τα παιδιά της και έτσι λέει: «Λοιπόν για να τελειώνουμε, τα θέματα με τον μπαμπά σου θα τα λύσω εγώ, δεν είναι δική σου δουλειά κοριτσάκι μου».

Η Αλεξία όμως δεν παίρνει εύκολα από λόγια :«Όταν σας βλέπω έτσι είναι, όπως ξέρω και ότι όταν δεν τραβάει ένας γάμος ψαχνόμαστε αλλού».

Ενοχλημένη λοιπόν η Αγγελική της λέει για να κλείσει το θέμα: «Λοιπόν εδώ θα βάλουμε μία τελεία. Δεν υπάρχει σχέση, δεν υπάρχει δεσμός, δεν υπάρχει τίποτα».

Το απόσπασμα από το αποψινό (24/10) επεισόδιο του Μαύρου Ρόδου

Ωστόσο η χθεσινή ερωτική σκηνή της Αγγελικής και του Βίκου ξεσήκωσε το κοινό

Ο παράνομος έρωτας του Βίκου με την Αγγελική ξετρέλανε για ακόμη μία φορά το Twitter, και αποθεώθηκε από το κοινό!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο εξελίξεις (24/10): Κρίσιμη η κατάσταση του Λευτέρη - Η Ελισάβετ καταρρέει

«Κάναμε πολύ γρήγορα οικογένεια...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Νεφέλης Κουρή για την κόρη της