Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (24/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Star, Τρία Μίλια μιας και ο Τίμος δεν είναι ευπρόσδεκτός πουθενά στο νησί, ούτε στο ίδιο του το σπίτι (δείτε εδώ τι αποκάλυψε η Ευγενία Δημητροπούλου για τον ρόλο της στη σειρά).

Τι θα δούμε σήμερα, Δευτέρα 24/10 στα Τρία Μίλια

Ο Τίμος δεν είναι πλέον πουθενά ευπρόσδεκτος, ούτε καν στο σπίτι του. Στο μεταξύ, η Φωτεινή οργανώνει ένα πάρτι στο νησί, όπου θα διαπιστώσει τα πραγματικά συναισθήματα της Μάνιας για τον Μιχάλη.

Ο Τίμος αντιμετωπίζει τη γενική κατακραυγή και δεν μπορεί να κυκλοφορήσει πουθενά. Η μόνη που βρίσκεται στο πλευρό του είναι η Κλειώ, ενώ η Ελένη και η Δέσποινα τον θεωρούν ένοχο. Ο Νικόλας ζητάει συγγνώμη από τον Πέτρο επειδή του έκρυβε τα γράμματα της μητέρας του όλα αυτά τα χρόνια, «Άκουσέ με, γιε μου. Ήθελα να μεγαλώσεις ήρεμος και ελεύθερος. Η παρουσία της θα σε εγκλώβιζε, θα σε γυρνούσε συνεχώς στο παρελθόν», δικαιολογείται, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Η Φωτεινή αποφασίζει να κάνει ένα πάρτι και ζητάει τη βοήθεια της Μάνιας για να το οργανώσει. Στην Αθήνα, ο Ευθύμης ανακαλύπτει πολλά νέα στοιχεία για τη Λίζα.

Ο Ευθύμης ανακαλύπτει το μυστικό της Λίζας

Η Φωτεινή, ο Μιχάλης και η Κάτια ταράζονται από τα όσα διαδίδονται για τον Γεράσιμο, ενώ ο Στέφανος προσπαθεί να συνετίσει τη Λίζα, που ανυπομονεί για την εκδίκησή της.

Η Φωτεινή θέλει να ακυρώσει το πάρτι, εξαιτίας όσων λέγονται στο νησί για τον Γεράσιμο, αλλά ο Μιχάλης την πείθει να το κάνει.

Ο Ευθύμης λέει στη Λίζα πως γνωρίζει ότι είναι νόθα κόρη του Γεράσιμου και εκείνη το παραδέχεται. «Είμαι κόρη του», του λέει και συνεχίζει: «Αλλά ίσως να μην είναι καλή στιγμή για να γίνει αυτό γνωστό. Σκέψου το σοκ των παιδιών του. Αυτός ήταν και ο λόγος που βρέθηκα στη Δρακόνησο εξαρχής. Για να τον γνωρίσω καλύτερα», θα του πει τελικά.

Ο Τίμος ανακοινώνει στη Δέσποινα και στην Κλειώ ότι θα φύγει από το σπίτι και θα επιδιώξει να βρει αποδείξεις για την αθωότητά του. Η Κλειώ αναζητάει τον Πέτρο για να του μιλήσει, αλλά μαθαίνει από την Ελένη ότι βρισκόταν στο πάρτι με μια άλλη κοπέλα. Ο Ευθύμης κρατάει τον Τίμο αλυσοδεμένο στην αποθήκη του, χωρίς εκείνος να καταλαβαίνει τον λόγο. Η οικογένειά του διαπιστώνει ότι έχει φύγει από το σπίτι και τον αναζητά, αλλά ο Τίμος δεν απαντάει στο τηλέφωνο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γιάννης Ποιμενίδης - Τρία Μίλια: «Υπάρχει έλξη ανάμεσα στον Στέφανο και τη...»

Τρία Μίλια - Ευαγγελία Μουμούρη: «Η Δέσποινα αναγνωρίζει στον Κυριάκο την αγάπη...»