Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Την ώρα που τα spoiler διαδέχονται το ένα το άλλο (δείτε εδώ ένα καυτό νέο για τη συνέχεια της σειράς), το Αυτή η Νύχτα Μένει, επιστρέφει απόψε (24/10) με ένα νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις μιας και το παρελθόν της Ζέτας αρχίζει να βγαίνει στη φόρα.

Τι θα δούμε σήμερα, Δευτέρα 24/10 στο «Αυτή η Νύχτα Μένει»

Ο Στέλιος, ακολουθώντας τις οδηγίες του Χρήστου, συνεχίζει τα «ντου» στα νυχτερινά μαγαζιά και αυτό έχει φέρει αναστάτωση στον κόσμο της νύχτας αλλά και στον Στρατή που, πνιγμένος μες στη σιωπή του, προσπαθεί να διασκεδάσει τα χτυπήματα που πέφτουν επάνω του από παντού. «Μας έχουν βάλει στόχο, θέλουν να μας κλείσουν, αλλά δεν θα τους περάσει! Εμείς θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε και θα τους κάνουμε να το βουλώσουν», λέει στην αναστατωμένη Διαμάντω, που αναρωτιέται: «Πόσο θα τραβήξει όλο αυτό; Θα χάσουμε το ψωμί μας με τους αλήτες».

Όμως για τον Στρατή ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι ο ίδιος ο εαυτός του, που βυθίζεται όλο και περισσότερο στις σκέψεις του, ενώ η στενή επαφή που έχει αναπτύξει με τη Ζέτα τον μπερδεύει όλο και περισσότερο. Την ίδια ώρα, καθώς ο Χρήστος εμφανίζεται στο δημαρχείο, τα πάντα γίνονται κόκκινα. Ο θυμός του, μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για το παρελθόν της γυναίκας του και του Στρατή, έχει φτάσει στα όρια και ξεσπάει τα νεύρα του παντού.

Αυτή η Νύχτα Μένει Στρατής

Ο στόχος του συνεχίζει να είναι ο άντρας που «ξεμυάλισε» τη Μαρίνα και δεν θα ησυχάσει αν δεν τον δει να καταστρέφεται. «Δεν βλέπω αποτελέσματα, Στέλιο! Ακόμα δουλεύει ο Βαρδάρης και δεν τον έχω δει κλειστό! Συνέχισε, μην τον αφήσεις σε χλωρό κλαρί, θέλω να καταστραφεί τελειωτικά», είναι λόγια του και ο αστυνόμος επιμένει να ρωτάει για να μάθει τι έχει συμβεί ανάμεσα στους δύο άντρες.

την προειδοποιεί να μην μπλέξει μαζί του: «Μείνε μακριά από τον Στρατή, Ζέτα! Σε βλέπω πώς τον κοιτάζεις και το ξέρω το βλέμμα αυτό. Έχεις πληγωθεί ξανά και ξανά και θα την πατήσεις πάλι μαζί του. Δεν είναι για εσένα αυτός ο άντρας. Μην μπλέκεις», τη συμβουλεύει. Και συνεχίζει προτείνοντάς της ξανά: «Πάμε να φύγουμε όσο είναι νωρίς, θα βρούμε άλλη πιάτσα να κάνουμε αυτό που γουστάρουμε, ρε παιδί μου! Θα πάμε σε άλλα λημέρια να μη μας βρίσκει κανείς».

Όμως η Ζέτα αρνείται καθώς νιώθει την έλξη για τον Στρατή ολοένα και να μεγαλώνει. «Πουθενά δεν θα πάμε, θα μείνουμε εδώ», ξεκαθαρίζει η Ζέτα στη φίλη της. Όμως το βράδυ τα πράγματα εξελίσσονται τελείως διαφορετικά. Κι αυτό γιατί ένας άνθρωπος από το σκοτεινό παρελθόν της Ζέτας κάνει την εμφάνισή του και όλα για εκείνη καταλήγουν στον χειρότερο εφιάλτη που είχε ποτέ της. Πρόκειται για τον τραγουδιστή Γιάννη Ντόκο (Δημήτρης Πλειώνης), ο οποίος εμφανίζεται στην τηλεόραση διαφημίζοντας τον νέο του δίσκο και ανακοινώνοντας την άφιξή του στο Αγρίνιο. Η εικόνα του προκαλεί αναταραχή στη Ζέτα, η οποία πανικόβλητη θυμάται το σκοτεινό παρελθόν τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με άλλα μαλλιά και χωρίς μούσια - Έτσι ήταν ο Βασίλης Μπισμπίκης στην αρχή της καριέρας του

Είναι κούκλος και σεφ - Ο σύντροφος της Μελίνας Λεφαντζή από τη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''