Από Ελένη Μήτση

Πετυχημένος και πολύ αγαπημένος ηθοποιός θεωρείται ο Βασίλης Μπισμπίκης, καθώς έχει ταλέντο στην σκηνοθεσία και στην ηθοποιία, ενώ ταυτόχρονα ασκεί μεγάλη γοητεία στο κοινό του.

Αυτήν την περίοδο τον βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' και να κάνει μεγάλη επιτυχία μέσα από τον ρόλο του Στρατή Βαρδάρη (δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο του, που κατέπληξε). Φυσικά τα βήματα του στο χώρο έχουν μεγάλο παρελθόν, με τον ίδιο να έχει κάνει σπουδαία συμμετοχές και στο θέατρο.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης στα πρώτα του βήματα

Μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες του Tv-24 με τον ηθοποιό, βλέπουμε εκείνον σε παραστάσεις του 2008 - 2009 με την εμφάνιση του και την όψη του να είναι εντελώς διαφορετική.

Βασίλης Μπισμπίκης
Βασίλης Μπισμπίκης

Η εξομολόγηση του Βασίλη Μπισμπίκη για τον ρόλο του στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''

Το μεσημέρι του Σαββάτου 8/10 Αυτή η Νύχτα μένει ο Βασίλης Μπισμπίκης, ένας από τους πρωταγωνιστές, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, και έδωσε μία σπάνια συνέντευξη, όπου μίλησε για όλα!

Ο γνωστός ηθοποιός, εκτός από την πορεία του στην υποκριτική, αλλά και τον γιο του, μίλησε για τον ρόλο του στην σειρά.

«Δεν είμαι από τους ηθοποιούς που ταυτίζονται με αυτό που κάνουν. Υπάρχει μία κούραση ,μια πίεση και μετά την παράσταση θα πάμε με φίλους να πιούμε κάτι να χαλαρώσουμε» είπε εξηγώντας πώς αποφορτίζεται από τους δύσκολους ρόλους του.

Φεύγω από το σπίτι μου στα Εξάρχεια και πάω σε ένα μαγαζί υπόγειο με λουλούδια, σπασμένα πιάτα» είπε για την εναλλαγή σκηνικών για να μπει στον ρόλο του «Στρατή» στη νέα σειρά. «Έχω εξοικείωση με τη νύχτα γιατί ήμουν πολλά χρόνια μέσα σε αυτήν, στο Λουτράκι. Γοητεύομαι από τη νύχτα αλλά είναι και επικίνδυνη, είναι κομμάτι της γοητείας της.

Θεωρώ ότι έχω κοινά στοιχεία με τον ήρωά μου, είναι ντόμπρος, ζει τα πάθη του, είναι πολλές από τις πτυχές του εαυτού μου» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σε σάπια κοινωνία...» - Η οργισμένη ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη για την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό

«Για εμένα είναι...» - Οι συγκινητικές δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη για τη Δέσποινα Βανδή