Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλη μία εβδομάδα γεμάτη ανατροπές και αποκαλύψεις στην Δρακόνησο και στα Τρία Μίλια, και μετά από όσα θα βγουν στο φως, τα πράγματα είναι δύσκολα για τους ήρωες, μιας και για κάποιους, η ζωή τους θα αλλάξει εντελώς και ολοκληρωτικά...

Μην χάσετε τις ραγδαίες εξελίξεις αυτή την εβδομάδα στα Τρία Μίλια

Δευτέρα 24/10

Ο Τίμος δεν είναι πλέον πουθενά ευπρόσδεκτος, ούτε καν στο σπίτι του. Στο μεταξύ, η Φωτεινή οργανώνει ένα πάρτι στο νησί, όπου θα διαπιστώσει τα πραγματικά συναισθήματα της Μάνιας για τον Μιχάλη.

Ο Τίμος αντιμετωπίζει τη γενική κατακραυγή και δεν μπορεί να κυκλοφορήσει πουθενά. Η μόνη που βρίσκεται στο πλευρό του είναι η Κλειώ, ενώ η Ελένη και η Δέσποινα τον θεωρούν ένοχο. Ο Νικόλας ζητάει συγγνώμη από τον Πέτρο επειδή του έκρυβε τα γράμματα της μητέρας του όλα αυτά τα χρόνια, «Άκουσέ με, γιε μου. Ήθελα να μεγαλώσεις ήρεμος και ελεύθερος. Η παρουσία της θα σε εγκλώβιζε, θα σε γυρνούσε συνεχώς στο παρελθόν», δικαιολογείται, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Η Φωτεινή αποφασίζει να κάνει ένα πάρτι και ζητάει τη βοήθεια της Μάνιας για να το οργανώσει. Στην Αθήνα, ο Ευθύμης ανακαλύπτει πολλά νέα στοιχεία για τη Λίζα.

Τρίτη 25/10

Η Φωτεινή, ο Μιχάλης και η Κάτια ταράζονται από τα όσα διαδίδονται για τον Γεράσιμο, ενώ ο Στέφανος προσπαθεί να συνετίσει τη Λίζα, που ανυπομονεί για την εκδίκησή της.

Τετάρτη 26/10

Η Φωτεινή θέλει να ακυρώσει το πάρτι, εξαιτίας όσων λέγονται στο νησί για τον Γεράσιμο, αλλά ο Μιχάλης την πείθει να το κάνει.

 Τρία Μίλια

Πέμπτη 27/10

Ο Ευθύμης λέει στη Λίζα πως γνωρίζει ότι είναι νόθα κόρη του Γεράσιμου και εκείνη το παραδέχεται. «Είμαι κόρη του», του λέει και συνεχίζει: «Αλλά ίσως να μην είναι καλή στιγμή για να γίνει αυτό γνωστό. Σκέψου το σοκ των παιδιών του. Αυτός ήταν και ο λόγος που βρέθηκα στη Δρακόνησο εξαρχής. Για να τον γνωρίσω καλύτερα», θα του πει τελικά.

Παρασκευή 28/10

Ο Τίμος ανακοινώνει στη Δέσποινα και στην Κλειώ ότι θα φύγει από το σπίτι και θα επιδιώξει να βρει αποδείξεις για την αθωότητά του. Η Κλειώ αναζητάει τον Πέτρο για να του μιλήσει, αλλά μαθαίνει από την Ελένη ότι βρισκόταν στο πάρτι με μια άλλη κοπέλα. Ο Ευθύμης κρατάει τον Τίμο αλυσοδεμένο στην αποθήκη του, χωρίς εκείνος να καταλαβαίνει τον λόγο. Η οικογένειά του διαπιστώνει ότι έχει φύγει από το σπίτι και τον αναζητά, αλλά ο Τίμος δεν απαντάει στο τηλέφωνο.

Τρία Μίλια περιλήψεις 19/9

Η Φωτεινή καταστρώνει ένα σχέδιο για να φέρει τη Μάνια και τον Στέφανο πιο κοντά, αλλά δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται. «Μάλλον δεν με ξέρεις αρκετά καλά για να νομίζεις ότι θα ευτυχήσω στο πλευρό της Μάνιας», λέει ο Στέφανος λίγο αργότερα στη Φωτεινή. Ο Ευθύμης απειλεί τον Τίμο με όπλο και τον ρωτάει αν ήταν αυτός που είχε δώσει την εντολή να σκοτώσουν την Ιβάνκα…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία Μίλια εξελίξεις (21/10): Ο Στέφανος βάζει να παρακολουθήσουν τον Ευθύμη

Τρία μίλια εξελίξεις 19/10: O Mάρκος απειλεί τον Τίμο - Ληστεύουν τη Φωτεινή