Από Ελένη Μήτση

Ανατρεπτικά και πολύ έντονα θα είναι τα επόμενα επεισόδια, που θα προβληθούν στο Μαύρο ρόδο με τον Θέμη Καστρινό να ανακαλύπτει στοιχεία για τη ζωή της οικογένειας του και ειδικά για τον Πέτρο, που δε θα του αρέσουν καθόλου.

Εκείνος ασχολείται με τη νύχτα και έτσι ζητάει απεγνωσμένα την υπογραφή του Πέτρου για μια νέα δουλειά. Ο Πέτρος αγνοεί εντελώς τον μπαμπά του, καθώς όλη η προσοχή του είναι στην Ελισάβετ.

Ο Θέμης τα βάζει με τον γιο του Πέτρο

Ο Θέμης αρχίζει να καταλαβαίνει, πως κάτι δεν πάει καλά, αφού το παιδί του είναι συνεχώς στη Γερακιανή και σε ένα μοναστήρι. Όπως ξέρουμε δε εγκρίνει με τίποτα όλη αυτήν τη ζωή και κυρίως δε θα εγκρίνει τον λόγο, που ο Πέτρος δεν πηγαίνει στην Πάτρα. Θα μάθει για τη μοναχή και θα γίνει χαμός! (η αντίδραση της Αγγελικής όταν μάθει για τη σχέση του Πέτρου).

Μαύρο Ρόδο Θέμης

Ο Πέτρος σε κατάσταση σοκ φωνάζει μέσα στην νύχτα

Ακόμη ένα συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης 12/0 στην αγαπημένη πλέον σειρά, Μαύρο Ρόδο, και ανυπομονούμε να περάσουν οι μέρες για να δούμε τις καταιγιστικές εξελίξεις της Κυριακής 23/10 καθώς μία τραγωδία πρόκειται να διαδραματιστεί στην Γερακιανή μπροστά στα μάτια του Πέτρου, ο οποίος θα εκδιωχθεί στα επόμενα επεισόδια από το μοναστήρι με εντολή...

Από το trailer και μόνο μας κόβεται η ανάσα, καθώς η Ελισάβετ είναι αποφασισμένη να πολεμήσει όσα την παρασύρουν και την αποσπούν από την αφοσίωσή της στον Θεό, και μετά από την κουβέντα που είχε με την Ηγουμένη (η οποία εξόργισε το Twitter μιας και της είπε ψέματα) αποφασίζει να ξεκαθαρίσει μία και καλή στον πατέρα της πως θα φύγει!

Ο θλιμμένος πατέρας προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει την κόρη του σπίτι, κοντά του, αλλά η απόφασή της καταλαβαίνει πως δεν αλλάζει και όπως θα δούμε η καρδιά του τον προδίδει και παθαίνει έμφραγμα, όπως σας είχαμε αποκαλύψει ήδη στο tv-24.gr!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Mega: Έκτακτη αλλαγή στο πρόγραμμα του Μαύρου Ρόδο - Ποια μέρα δε θα προβληθεί και γιατί

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Για πρώτη φορά μετά από χρόνια - Η επίμαχη συνάντηση του Θέμη με την Πολυξένη