Από Ελένη Μήτση

Μια εβδομάδα με συνταρακτικές εξελίξεις αναμένεται να δούμε στην Άγρια Γη την ερχόμενη (24 μέχρι 28/10/0 εβδομάδα. Ο Άρης δε σταματάει να σκαλίζει το παρελθόν του, ενώ παράλληλα στοιχεία, που δε έπρεπε να μαθευτούν για την Όλγα αρχίζουν και βγαίνουν στην επιφάνεια...

Όσα θα δούμε την εβδομάδα (24-28/10) στην Άγρια γη

Δευτέρα 24/10

Τα αποτελέσματα του τεστ DNA βγαίνουν και ο Άρης νιώθει να γκρεμίζονται όλα γύρω του. Η Ελπίδα κατηγορεί την Όλγα ότι ξέρει για την τύχη του Νικόλα και της το κρύβει: «Ξέρεις τι απέγινε ο παιδικός μου φίλος και δεν μου λες τίποτα τόσα χρόνια, ενώ με βλέπεις να παιδεύομαι», της φωνάζει, αλλά η Ολγα επιμένει να λέει πως δεν ξέρει τίποτα και για άλλη μια φορά υπεκφεύγει με ψέματα. Στο μεταξύ, ανάμεσα στη Μυρτώ και στον Στέφανο αρχίζει να αναπτύσσεται εμπιστοσύνη, ενώ ο Γιώργος αποφεύγει την Ολγα συστηματικά, μετά τα δημοσιεύματα σε βάρος της. Ο Άρης ανακοινώνει στην Ελπίδα ότι πρέπει να διακόψουν και αποφασίζει να φύγει από το κτήμα.

Τρίτη 25/10

Έτσι πάει στο γραφείο της Ολγας: «Παραιτούμαι! Αποφάσισα να φύγω», της λέει και η Όλγα προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον μεταπείσει: «Να φύγεις; Γιατί έτσι ξαφνικά; Μήπως φταίει το φιλί που σου έδωσα τις προάλλες;», τον ρωτάει, αλλά εκείνος λέει πως είναι καθαρά προσωπικό το ζήτημα της απόφασής του. Εκείνη όμως είναι αποφασισμένη να τον κρατήσει και του κάνει μια δελεαστική πρόταση: «Θα δώσω όσα χρήματα χρειάζεται για τον φίλο σου τον Μάνο να πάει στο εξωτερικό και να γίνει καλά, με την προϋπόθεση να συνεχίσεις να είσαι εδώ στην Πλαγιά».

Ο Άρης δελεάζεται από την πρόταση και δέχεται. Την ίδια ώρα, η Ρένα ζητάει από τον Αντώνη να χωρίσουν. Από την πλευρά της η Ελπίδα αδυνατεί να καταλάβει γιατί φεύγει ο Άρης και συγκρούεται μαζί του, νιώθοντας προδομένη: «Με πρόδωσες! Ησουν ο μόνος άνθρωπος που μετά από πολλά χρόνια εμπιστεύομαι και φεύγεις κι εσύ, με εγκαταλείπεις». Εν τω μεταξύ, ο Γιώργος έχει αρχίσει να φτάνει κοντά σε πληροφορίες για την εξαφάνιση του Νικόλα Γαλάνη, προκαλώντας έντονη ανησυχία στον Μιχάλη, που νιώθει ότι ο κλοιός γύρω τους σφίγγει. Κι ενώ ο Γιώργος πάει να στήσει παγίδα κατά της Ολγας έχοντας ως «δόλωμα» τη Ρένα, το σχέδιό του γυρίζει μπούμερανγκ και η Ρένα βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ο Θωμάς πιέζει την Αθηνά να του αποκαλύψει τι μυστικά ξέρει από το παρελθόν.

Δούκα - Άγρια Γη

Τετάρτη 26/10

Η δημοσίευση φωτογραφιών της Όλγας με τον Γιώργο, τη στρέφει κατά του Αντώνη, θεωρώντας πως εκείνος βρίσκεται από πίσω, μέχρι που μαθαίνει πως ο Γιώργος ευθύνεται. Από την άλλη, ο Γιώργος διαπιστώνει πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι η Όλγα, αφού το σχέδιό του να την εκθέσει αποτυγχάνει. Στο μεταξύ, νέα δημοσιεύματα έρχονται στο φως και ο Αντώνης έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με την Όλγα. Ο Άρης σε αδιέξοδο, δεν μπορεί να πει στην Ελπίδα την αλήθεια, ενώ η τελευταία του ζητάει να μείνει μακριά της. Η Αννα έρχεται πιο κοντά με τον Αλέξη, ενώ ξεκινάει μαθήματα με τον Μάνο. Η Όλγα βλέπει να ανοίγουν όλο και περισσότερα μέτωπα εναντίον της, καθώς ο Λουκάς της λέει ότι έχει αποδείξεις, πως εκείνη παγίδεψε την αδελφή της και ταυτόχρονα ο Στέφανος προσπαθεί να βοηθήσει την Εύα (Μυρτώ) να βρει τη μνήμη της, χωρίς να ξέρει βέβαια πως η Όλγα έχει σοβαρούς λόγους να μην το θέλει αυτό για κανένα λόγο.

Πέμπτη 27/10

Η εμπλοκή του Λουκά στο ατύχημα του Αντώνη αποκαλύπτεται και η Όλγα το μαθαίνει. Κι ενώ ο Λουκάς είναι έτοιμος να την κατηγορήσει για την παγίδα που έστησε στη Ρόζα, η Όλγα τον προλαβαίνει εκβιάζοντάς τον: «Αν τολμήσεις να με δώσεις θα σε καταστρέψω, σου τ’ ορκίζομαι! Θα υποφέρεις», τον απειλεί. Ο Κωστής παρουσιάζει πρόοδο κι αυτό γλυκαίνει τον πόνο της Ελπίδας για την άρνηση του Άρη. Ο Μάνος αρνείται την οικονομική βοήθεια της Όλγας: «Είσαι τρελός; Με τα λερωμένα αυτά χρήματα θα πάω να γίνω καλά; Δεν θέλω τίποτα από αυτή τη γυναίκα και αναρωτιέμαι πώς είχες δύναμη να τα πάρεις εσύ», λέει στον Άρη, αλλά ο τελευταίος αποφασίζει κρυφά να φυλάξει τα χρήματα για τη θεραπεία του φίλου του. Ο Αντώνης ζητά διαζύγιο, ενώ η Όλγα εκδηλώνεται ερωτικά στον Αρη.

Παρασκευή 28/10

Ο Άρης προσπαθεί να αποφύγει την Όλγα. Ο Θωμάς και η Αθηνά συγκρούονται για το αν πρέπει να μάθει ο Στέφανος για την υιοθεσία του, αλλά στη συνέχεια ο Θωμάς ανακαλύπτει σοκαρισμένος την πραγματική ταυτότητα του Στέφανου, αφού πρόκειται για παιδί του Πέτρου Γαλάνη. Η σκηνή κάνει flashback και μας δείχνει πώς έγινε το λάθος στην κούπα της Ελπίδας και τελικά αυτή ανήκε στον Στέφανο, γι’ αυτό το τεστ DNA έδειξε αδέλφια εκείνη και τον Άρη! Ο Αλέξης και η Άννα έρχονται όλο και πιο κοντά. Ο Στέφανος βρίσκεται δίπλα στη Μυρτώ σε μια κομβική στιγμή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια γη εξελίξεις 19/10: Το σκοτεινό παρελθόν της Όλγας αποκαλύπτεται - Η Ελπίδα αντιδράει

Άγρια Γη εξελίξεις 20/10: «Δε γίνεται να είναι αδερφή μου η Ελπίδα» - Σε σοκ ο Άρης μετά το φιλί του με την κοπέλα