Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (21/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, «Άγρια Γη» (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες) μιας και ο Μιχάλης θα ανακοινώσει στον Άρη στα αποτελέσματα του τεστ DNA.

Τι θα δούμε σήμερα (21/10) στην Άγρια Γη

Η Όλγα προσπαθεί να πείσει την Ελπίδα πως δεν πρέπει να χωρίσει τον Στέφανο και πως ο Άρης είναι λάθος επιλογή για τη ζωή της. Ο Θωμάς προσπαθεί να ψαρέψει τον Γρηγόρη και την Αθηνά, για την Όλγα και το πώς πέρασε στα χέρια της η «Άγρια Πλαγιά». Καταλαβαίνει πως η Αθηνά ξέρει πολλά που δεν τα λέει. Ο Αντώνης ζητάει από τη Ρένα να μείνει μαζί της στον ξενώνα, αλλά εκείνη φοβάται την αντίδραση της Ελπίδας, όταν μάθει για τη σχέση τους.

Ο Θωμάς λέει στον Γιώργο ότι η Όλγα υπήρξε ερωμένη του Πέτρου Γαλάνη. Ο Άρης, φοβούμενος ότι μπορεί να είναι αδέλφια με την Ελπίδα, δίνει την κούπα της στον Μιχάλη για τεστ dna. Ταυτόχρονα, απομακρύνεται από την Ελπίδα που απογοητεύεται από την στάση του, ενώ τον πολιορκεί ερωτικά η Όλγα. Η Όλγα, πιστεύοντας πως ο Αντώνης έχει μπλέξει με την αδελφή της Ρόζα, της στήνει παγίδα, ενώ μια δολιοφθορά στο αμάξι του Αντώνη, που του προκαλεί ατύχημα, την βάζει στο κάδρο των υπόπτων. Ο Μιχάλης ανακοινώνει τα αποτελέσματα του dna στον Άρη.

Ανοιχτά μέτωπα για την Όλγα

Η δημοσίευση φωτογραφιών της Ολγας με τον Γιώργο, τη στρέφει κατά του Αντώνη, θεωρώντας πως εκείνος βρίσκεται από πίσω, μέχρι που μαθαίνει πως ο Γιώργος ευθύνεται. Από την άλλη, ο Γιώργος διαπιστώνει πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι η Ολγα, αφού το σχέδιό του να την εκθέσει αποτυγχάνει. Στο μεταξύ, νέα δημοσιεύματα έρχονται στο φως και ο Αντώνης έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με την Ολγα. Ο Αρης σε αδιέξοδο, δεν μπορεί να πει στην Ελπίδα την αλήθεια, ενώ η τελευταία του ζητάει να μείνει μακριά της.

Η Αννα έρχεται πιο κοντά με τον Αλέξη, ενώ ξεκινάει μαθήματα με τον Μάνο. Η Ολγα βλέπει να ανοίγουν όλο και περισσότερα μέτωπα εναντίον της, καθώς ο Λουκάς της λέει ότι έχει αποδείξεις, πως εκείνη παγίδεψε την αδελφή της και ταυτόχρονα ο Στέφανος προσπαθεί να βοηθήσει την Εύα (Μυρτώ) να βρει τη μνήμη της, χωρίς να ξέρει βέβαια πως η Ολγα έχει σοβαρούς λόγους να μην το θέλει αυτό για κανένα λόγο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη: Απειλή πάνω από την οικογένεια της Όλγας - Η Ελπίδα έξω φρενών με...

«Η κόρη της συντρόφου μου είναι...» - Η σπάνια αποκάλυψη του Στέφανου Μιχαήλ για την προσωπική του ζωή