Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

H νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «ΣτΟργή», επιστρέφει απόψε (21/10) με ένα νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις, μιας και θα δούμε πως η Μάρω, για πρώτη φορά θα πάρει την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά στη γιατρό για την πυρκαγιά που της στέρησε το παιδί της (δείτε εδώ τι αποκάλυψε η Βασιλική Τρουφάκου για τον ρόλο της στη σειρά).

Τι θα δούμε σήμερα (21/10) στη ΣτΟργή

Η Γιατρός δεν γνώριζε ότι η Μάρω είχε ένα ακόμα παιδί: «Θέλεις να μου πεις τι συνέβη;», ρωτάει τη Μάρω και εκείνη απαντάει: «Την έχασα σε φωτιά», αρχίζει να λέει και περιγράφει τη φονική φωτιά στο σπίτι της, που προκάλεσε τον χαμό της κόρης της, σκαλίζοντας επώδυνες αναμνήσεις.

Στη συνέχεια, ανοίγει κι άλλο την καρδιά της στη Γιατρό, μιλώντας για την κρυφή σχέση που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε εκείνη και στον γιο του άντρα της, τον Πέτρο. Στο ιατρείο, ένα νεαρό αγόρι, ο Άγης, έρχεται σε κατάσταση κρίσης, συνοδευόμενος από τον θείο και τον ξάδερφό του.

Η Αλίκη, που τυχαίνει να βρίσκεται εκεί, παρακολουθεί το γεγονός. Στο μεταξύ, εξιστορεί στη Γιατρό τη δύσκολη παιδική της ηλικία, αλλά και το πώς βρέθηκε ο πατέρας της στη φυλακή.

Ο νέος ασθενής που θα επισκεφθεί τη Γιατρό

Ενας αναπάντεχος ασθενής κάνει την εμφάνισή του στο γραφείο της Γιατρού. Ο Σάκης ο Μόρτης είναι ένας ατρόμητος, ισχυρός, σκοτεινός άντρας. Είναι άνθρωπος της νύχτας και όσοι είναι κοντά του ή τον φοβούνται ή τον σέβονται. Εκείνος, από την άλλη, δεν έχει φοβηθεί ποτέ κανέναν, ώσπου παθαίνει την πρώτη κρίση πανικού και τρέχει στο νοσοκομείο για εξετάσεις, φοβούμενος ότι πάσχει από την καρδιά του. Οταν οι εξετάσεις του βγαίνουν καλές, εκείνος πανικοβάλλεται ακόμα περισσότερο και τότε καταλαβαίνει πως χρειάζεται άλλου είδους βοήθεια και έτσι εισβάλλει με τους μπράβους του στο ιατρείο και απαιτεί να δει τη Γιατρό, καθώς χρειάζεται τη βοήθειά της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν θέλω να γράφουν για μένα!» - Η Βασιλική Τρουφάκου σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη

Στοργή: «Θα πλήρωνα για μία...» - Οι πρώτες αντιδράσεις στο Twitter για την πρεμιέρα