Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η αγαπημένη σειρά του Φοίβου Δεληβοριά, «Τα Νούμερα», μετά την αποθέωση που δέχθηκε το προηγούμενο επεισόδιο στο Twitter (δείτε εδώ τα σχόλια), επιστρέφει απόψε (21/10) με μία καλεσμένη που θα κάνει τη Μάντρα... άνω κάτω!

Συγκεκριμένα, η Joanne, η νικήτρια του «The Voice» μπαίνει στη σκηνή της «Μάντρας» και προσπαθεί με τη βοήθεια του μάνατζέρ της να σαρώσει τα πάντα. Η Δανάη αρχίζει να τη ζηλεύει φριχτά.

Τι θα δούμε σήμερα (21/10) στα Νούμερα

Ο Φοίβος ανακαλύπτει πως η κόρη του, Χλόη, έχει γίνει γνωστή TikToker και έχει πιάσει διαδικτυακή φιλία με τη δημοφιλή νέα τραγουδίστρια Joanne, περσινή νικήτρια στο «The Voice». Αισθάνεται ότι δεν έχει καμιά σχέση με το παρόν, με τη νέα μουσική πραγματικότητα και αποφασίζει να καλέσει τη Joanneστη «Μάντρα». Αυτή όμως πάει «πακέτο» με έναν αλαζονικό νεαρό μάνατζερ (Διονύσης Ατζαράκης), ο οποίος απαιτεί όλο και πιο παράλογα πράγματα και έρχεται σε συνεχείς συγκρούσεις με τον Τζόναθαν. Η Δανάη δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι την άφιξη της νέας τραγουδίστριας και φοβάται ότι ο Φοίβος αρχίζει και την αγνοεί.

Τα Νούμερα Joanne

Ο Θανάσης αγοράζει έναν αρχαίο κινέζικο αστρολογικό χάρτη από το dark web και διατείνεται πως μπορεί να διαβάσει το μέλλον όλων των φίλων του στη «Μάντρα». Αυτό που βλέπει για τον Αλεξ (Αλέξανδρος Χωματιανός) του προκαλεί τρόμο και προσπαθεί να το αποτρέψει. Τέλος, ο Χάρης βγαίνει ραντεβού με μια φίλη της Κίρμπυς, την Ντορίνα. Τα πράγματα όμως δεν πηγαίνουν καθόλου καλά. Όλα τελειώνουν με ένα εκρηκτικό live που ο Φοίβος έχει την ευκαιρία να δει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον - και τη σχέση του με την κόρη του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχασα τον πατέρα μου και υποδύομαι έναν γιο που...» - Οι αντιθέσεις στη ζωή του Μιχάλη Σαράντη

Αποκλειστικό: Μιχάλης Σαράντης - Τα νούμερα: «Ο Τζόναθαν άλλαξε γιατί...»