Από Ελένη Μήτση

Ένα αποκλειστικό απόσπασμα του σημερινού 19/10 επεισοδίου του Μαύρου ρόδου προβλήθηκε την Τετάρτη από την εκπομπή ''ελένη'' (δείτε εδώ τις συγκλονιστικές εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου).

Η μοναχή Ελισάβετ για την ώρα μένει εκτός του μοναστηριού, όμως δεν αντέχει άλλο να ζει σε μια άλλη πραγματικότητα και κυρίως το φλερτ του Πέτρου και έτσι θέλει να γυρίσει πίσω. Η ηγουμένη ωστόσο τη συμβουλεύει να μείνει για λίγο καιρό ακόμα εκτός, καθώς φοβούνται να προκύψει σκάνδαλο από τον Πέτρο, καθώς η Ελισάβετ ήταν ανήλικη όταν έβαλε τα ράσα.

Η ηγουμένη απομακρύνει την Ελισάβετ από το μοναστήρι

Η αποκάλυψη της Παπαθεοδώρου για τη σχέση της με τον Πέτρο στο Μαύρο ρόδο

Η πρωταγωνίστριας της νέας σειράς Μαύρο ρόδο, Φωτεινή Παπαθεοδώρου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ''ελένη'' την Τετάρτη 19/10 και μεταξύ των όσων δήλωσε για τον εαυτό της, η ηθοποιός μίλησε αναλυτικά και για τον ρόλο της.

Η μοναχή Ελισάβετ πολιορκείται από τον Πέτρο, ένα αγόρι πολύ διαφορετικό από εκείνη. Παρά λοιπόν το γεγονός, πως η κοπέλα δε μπορεί να έχει ερωτικές σχέσεις λόγω της ζωής, που έχει επιλέξει, δήλωσε πως δεν τα καταφέρνει να αντισταθεί, αφού στα τελευταία γυρίσματα τα μάτια της είναι κόκκινα από το κλάμα για εκείνον (δείτε εδώ τη γυναίκα, που σταθεί εμπόδιο στο ζευγάρι).

«Τα μάτια μου είναι κόκκινα από το κλάμα για τον Πέτρο».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Όταν καταλάβει ο Γεράσιμος ότι ο Πέτρος περιτριγυρίζει την Ελισάβετ...» - Το spoiler του Νίκου Κούκα για το Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Δεν είναι μόνο ο Πέτρος - Παραδέχεται τα αισθήματά του για την Ελισάβετ και ο...