Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο σημερινό (19/10) επεισόδιο του Σασμού θα δούμε πως η Αργυρώ επιστρέφει στο σπίτι και βλέπει τον Σταύρο με μία βαλίτσα στο σαλόνι, έτοιμο να φύγει. Η κοπέλα τα χάνει μόλις συνειδητοποιεί τι συμβαίνει και ο αγαπημένος της, είναι αποφασισμένος να δώσει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία.

«Σου είπα ότι θα γυρίσω στα Γιάννενα Αργυρώ και εσύ δεν έκανες τίποτα», της λέει και εκείνη τον κοιτάζει σοκαρισμένη: «Εμένα, το παιδί, δεν μας σκέφτεσαι;».

«Μόνο εσάς σκέφτομαι αλλά δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, δεν το βλέπεις; Θα πάω κι αν αποφασίσεις ότι θέλεις να ζήσεις μαζί μου, ξέρεις πού θα με βρεις», της απαντάει, κάνοντας της ξεκάθαρο πως δε θα περιμένει να ηρεμήσει η κατάσταση με τους Σταματάκηδες για να ζήσει με την οικογένειά του.

Η Αργυρώ με τρεμάμενη φωνή του απαντάει: «Ωραία, έχω κάνει πολλά λάθη, το καταλαβαίνω, αλλά κατάλαβέ με κι εσύ. Δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω μας;».

Ο Σταύρος όμως δεν παίρνει από λόγια: «Σου δίνω τη λύση, πάμε να φύγουμε από εδώ, μακριά από όλους και από όλα, να ηρεμήσουμε να ξαναβρούμε τον εαυτό μας»

«Μη μου ζητάς να αλλάξω πάλι τη ζωή μου εξαιτίας του, δεν το βλέπω σαν λύση αλλά σαν ήττα, δεν καταλαβαίνεις;», του λέει η Αργυρώ αλλά δεν βρίσκει ανταπόκριση: «Καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορώ να δείχνω μόνο εγώ κατανόηση» (δείτε εδώ ποια πρωταγωνίστρια θα βρεθεί κοντά στον θάνατο σύντομα).

Το απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο του Σασμού

Ο Παύλος δίνει εντολή δολοφονίας - Ζητάει στον Ευθύμη να βγάλει από τη μέση τον...

Πολύ δύσκολα αναμένεται να είναι τα πράγματα από εδώ και στο εξής στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός, μιας και όπως θα δούμε στο αποψινό (19/10) επεισόδιο, ο Παύλος Βρουλάκης θα ζητήσει από τον Ευθύμη να «καθαρίσει» κάποιον για εκείνον.

Λίγο καιρό με τη σύλληψη του Κώστα για το φόνο του γιατρού (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter), η Άσπα ξέρει πως μόνο με έναν τρόπο θα διώξει τη θλίψη που κρύβει μέσα της και αυτός είναι η εκδίκηση. Ξέρει ακόμα πως μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να τη βοηθήσει να εκδικηθεί για τον θάνατο του Άγγελου και αυτός φυσικά είναι ο Παύλος Βρουλάκης.

Δεν θα αργήσει λοιπόν να τον επισκεφθεί για να του ζητήσει να βγάλει από τη μέση τον άντρα που της χάλασε το όνειρο, δηλαδή να σκοτώσει τον Κώστα που της στέρησε το πιο αγαπημένο της πρόσωπο πάνω στη γη, τον Άγγελο. Ο Παύλος στην αρχή θα φανεί πως δεν συμφωνεί με την ιδέα της και μάλιστα θα επέμβει και η Μαρίνα για να τον σταματήσει.

Όταν όμως ο ξάδελφος του Μάρκου Βρουλάκη συνειδητοποιήσει πως η Άσπα θέλει διακαώς την καταστροφή τού πρώην άντρα της, θα δώσει στον Ευθύμη μια πολύ επικίνδυνη εντολή. Την εξόντωση του Κώστα στη φυλακή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η ιστορία που κρύβει πίσω από το χαμόγελό της η πρωταγωνίστρια του Σασμού, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη - Όταν ήταν 16 χρονών...

Σασμός vs GNTM 5 - Ποιο πρόγραμμα ξεχώρισε το βράδυ της Τρίτης 18/10;