Από Ελένη Μήτση

Πολύ σημαντικές εξελίξεις θα δούμε την Τρίτη 18/10 για τη σειρά ''Τρία μίλια'' με τον Τίμο παρά τα μυστηριώδη μηνύματα, που λάμβανε και το αδιέξοδο στο οποίο είχε βρεθεί με την εγγύηση για να βγει από την φυλακή, εν τέλει τα κατάφερε!

Οι εξελίξεις της Τρίτης 18/10 για τα Τρία μίλια

Ο Ευθύμης βρίσκει τη Λίζα να ψάχνει την ντουλάπα του και της λέει: «Θέλω χρόνο για να αποφασίσω πώς θα εξελιχθεί η σχέση μας. Δεν έχω συνηθίσει να ψάχνουν στα κρυφά τα πράγματά μου». Οι εξηγήσεις της δεν είναι ικανοποιητικές και της ζητάει να φύγει από το σπίτι του.

Ο Τίμος μαθαίνει πως η εγγύησή του έχει πληρωθεί και αποφυλακίζεται. Ο νευρολόγος βλέπει τις εξετάσεις της Κάτιας και πληροφορεί τον Μιχάλη πως η εξέλιξη της υγείας της είναι πολύ ικανοποιητική. Η Φωτεινή δέχεται στο ιατρείο μια απρόσμενη επίσκεψη από τη Μάνια.

Όσα θα δούμε την Τετάρτη 19/10 στη σειρά

Ο Γεράσιμος και η Κάτια εκπλήσσονται από την επιθετική συμπεριφορά του Αχιλλέα και η Κάτια αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Ο Μάρκος αποκαλύπτει στον Τίμο πως αυτός ήταν που πλήρωσε την εγγύηση της αποφυλάκισής του και απαιτεί τη συνεργασία του για να ανακαλύψουν το δολοφόνο του Μερκίνη. «Όπως σε βοήθησα εγώ, θα με βοηθήσεις κι εσύ. Μου το χρωστάς και μην τολμήσεις να εξαφανιστείς γιατί θα σε βρω. Ξέρω ακόμα πού θα βρω και την οικογένειά σου», τον απειλεί ο Μάρκος. Την ίδια νύχτα γίνεται ληστεία στο σπίτι της Φωτεινής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία Μίλια εξελίξεις (14/10): Μία αναπάντεχη συνάντηση του Μιχάλη ανατρέπει τα πάντα

Τρία Μίλια εξελίξεις (17-21/10): Ο Ευθύμης πιάνει τη Λίζα να ψάχνει τα πράγματά του