Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειρά του Star, Τρία Μίλια (17-21/10) θα δούμε πως ο Τίμος θα βγει από τη φυλακή αλλά δεν θα χαρεί κανείς από την παρουσία του. Ο Γεράσιμος θα σταθεί απέναντί του, όσο ο Στέφανος βοηθάει τη Φωτεινή στην επίθεση που γίνεται στο σπίτι της (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις του Γιάννη Ποιμενίδη για τη σειρά).

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα (17-21/10) στα Τρία Μίλια

Δευτέρα 17/10

Ο Μιχάλης, ο Στέφανος και η Φωτεινή έχουν πάει σε ένα οινοποιείο για μια εκδήλωση οινογευσίας. Εκεί συναντούν τη Μάνια. Η Δέσποινα επισκέπτεται τον Τίμο στη φυλακή. Οταν της ζητάει να πληρώσει την εγγύηση της αποφυλάκισής του, εκείνη αρνείται και εκείνος σοκάρεται. Ο Τίμος παίρνει ένα ακόμα μυστηριώδες μήνυμα. Η Ελένη, έχοντας πιει λίγο παραπάνω, νιώθει μια ξαφνική έλξη για τον Χάρη…

Τρίτη 18/10

Ο Ευθύμης βρίσκει τη Λίζα να ψάχνει την ντουλάπα του και της λέει: «Θέλω χρόνο για να αποφασίσω πώς θα εξελιχθεί η σχέση μας. Δεν έχω συνηθίσει να ψάχνουν στα κρυφά τα πράγματά μου». Οι εξηγήσεις της δεν είναι ικανοποιητικές και της ζητάει να φύγει από το σπίτι του. Ο Τίμος μαθαίνει πως η εγγύησή του έχει πληρωθεί και αποφυλακίζεται. Ο νευρολόγος βλέπει τις εξετάσεις της Κάτιας και πληροφορεί τον Μιχάλη πως η εξέλιξη της υγείας της είναι πολύ ικανοποιητική. Η Φωτεινή δέχεται στο ιατρείο μια απρόσμενη επίσκεψη από τη Μάνια.

Τετάρτη 19/10

Ο Γεράσιμος και η Κάτια εκπλήσσονται από την επιθετική συμπεριφορά του Αχιλλέα και η Κάτια αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Ο Μάρκος αποκαλύπτει στον Τίμο πως αυτός ήταν που πλήρωσε την εγγύηση της αποφυλάκισής του και απαιτεί τη συνεργασία του για να ανακαλύψουν το δολοφόνο του Μερκίνη. «Οπως σε βοήθησα εγώ, θα με βοηθήσεις κι εσύ. Μου το χρωστάς και μην τολμήσεις να εξαφανιστείς γιατί θα σε βρω. Ξέρω ακόμα πού θα βρω και την οικογένειά σου», τον απειλεί ο Μάρκος. Την ίδια νύχτα γίνεται ληστεία στο σπίτι της Φωτεινής.

Πέμπτη 20/10

Ο Γεράσιμος, η Κάτια και ο Μιχάλης επιστρέφουν στη Δρακόνησο, στενοχωρημένοι για το θέμα της ακτοπλοϊκής γραμμής. Μια τυχαία συνάντηση με τη Δέσποινα και τον Τίμο θα προκαλέσει το έντονο ξέσπασμα του Γεράσιμου. Ο Πέτρος ανακαλύπτει τα γράμματα της μητέρας του, που ο πατέρας του τού έκρυβε όλα αυτά τα χρόνια και φεύγει από το σπίτι, καταρρακωμένος. Καταφεύγει στον Ευθύμη, ενώ ο Νικόλας τον αναζητάει σε όλο το νησί. Η Φωτεινή προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της ληστείας της προηγούμενης νύχτας και ο Στέφανος στέκεται δίπλα της, ως θριαμβευτής. «Ευτυχώς που ήμουν μαζί σου. Ούτε που θέλω να σκέφτομαι τι θα είχε γίνει αν εκείνη τη μέρα επέστρεφες μόνη στο σπίτι», της λέει και η Φωτεινή νιώθει πως μπορεί να βασιστεί πάνω του.

Παρασκευή 21/10

Στο νησί έχει έρθει και η Δανάη (Βιβιάννα Γιαννούτσου), η εγγονή της Διονυσίας, η οποία φαίνεται πως κάτι κρύβει. Η Δέσποινα συναντιέται με τον Ευθύμη και με τον Νικόλα και τους εκμυστηρεύεται ότι δεν είναι σίγουρη πως την απαγωγή την οργάνωσε ο Τίμος. Ο Πέτρος διαβάζει τα γράμματα της μητέρας του και συγκινείται πολύ. Ο Μιχάλης ετοιμάζει στη Φωτεινή μια έκπληξη, που την αφήνει άναυδη. Ο Ευθύμης φεύγει για την Αθήνα και αυτό προβληματίζει τον Στέφανο, ο οποίος αποφασίζει να δράσει άμεσα…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ευγενία Παναγοπούλου - αποκλειστικό: «Η καρδιά της Φωτεινής είναι δοσμένη στον Μιχάλη»

Τρία Μίλια - Ευαγγελία Μουμούρη: «Η Δέσποινα αναγνωρίζει στον Κυριάκο την αγάπη...»