Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (19/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Open, «Έρωτας Φυγάς» (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες) μιας και ο Μάρκος πέφτει ημιλιπόθυμος μετά τον πυροβολισμό του Ιάσονα και τον σώζει η Ρηνιώ.

Τι θα δούμε σήμερα (19/10) στον Έρωτα Φυγά

Ο Ιάσονας και ο Στρατής καταφέρνουν να ακινητοποιήσουν τον Μάρκο που έχει μπει στο αρχοντικό. Τον χτυπάνε άγρια. Εκείνος είναι μισολιπόθυμος και πονάει πολύ. Η Ρηνιώ τους παρακολουθεί έντρομη αλλά δεν την έχει δει κανείς.

Ο Ιάσονας βασανίζει τον Μάρκο και τελικά τον πυροβολεί. Ο Μάρκος πέφτει στο ποτάμι όμως η Ρηνιώ τον βοηθάει να γλιτώσει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Ιάσονας μαθαίνει ότι έγινε πατέρας και τρέχει κοντά στην Αλεξάνδρα, για να γνωρίσει τον γιο του. «Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου», της δηλώνει.

Τι θα δούμε αύριο (20/10)

Ο Μάρκος καταφέρνει να επιζήσει. Η Ρηνιώ αποφασισμένη να τον βοηθήσει έρχεται σε σύγκρουση με τη Γεωργία. «Να μην ανακατεύεσαι. Θα κάνω αυτό που νομίζω εγώ σωστό κι αν σου αρέσει», της δηλώνει. Ο Ιάσονας στο άκουσμα της είδησης ότι ο Μάρκος είναι ζωντανός, ταράζεται και πάλι, ενώ ο Στρατής στον βωμό του χρήματος κάνει ό,τι μπορεί για να τον ανακαλύψει. Εντωμεταξύ έρχεται η σειρά του Στέφανου να αποφυλακιστεί, ο οποίος τελικά αλλάζει τα σχέδιά του και φτάνει κι αυτός στη Μεσσηνία.

Έρωτας Φυγάς Ιάσονας

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Το μωρό της Αλεξάνδρας εξαφανίζεται

Έρωτας φυγάς spoiler: Ανατρέπει τα πάντα η Μαργέτα με την εντολή της - Καταφθάνει ο...