Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (19/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter για το χθεσινό επεισόδιο), μιας και ο Φίλιππος, μετά την απόπειρα αρπαγής του μωρού του, κυνηγάει μανιωδώς τους δράστες με καραμπίνα.

Τι θα δούμε σήμερα (19/10) στη Γη της Ελιάς

Ο Φίλιππος φεύγει σαν τρελός και αρχίζει να κυνηγά δύο κακοποιούς με την καραμπίνα και, ύστερα από μεγάλη και επικίνδυνη για τη ζωή του καταδίωξη, τους πυροβολεί τα λάστιχα και τους ακινητοποιεί, ενώ παράλληλα έχει ειδοποιήσει και την αστυνομία. Η αστυνομία φτάνει εγκαίρως στο σημείο και συλλαμβάνει τους δύο άντρες. Αργότερα ο Φίλιππος αποκαλύπτει στη Βασιλική και τη Χάιδω: «Τώρα θα σας το πω. Αλλά από την αρχή την υποπτευόμουν ότι κάτι δεν πάει καλά», τους ομολογεί.

Ο Αλέξης μπαίνει στο υπνοδωμάτιο της Μυρτάλης την ώρα που κοιμάται εκεί με τον Χρήστο και απογοητευμένος κρατάει τον θυμό του και φεύγει. Παράλληλα ο Δημοσθένης και ο Στάθης κανονίζουν να ταξιδέψουν στην Ισπανία μαζί με την Ασπασία για να επισκεφθούν τον Στέφανο, και η Αρετή γίνεται έξαλλη μόλις το μαθαίνει από την Ασπασία. Την ίδια στιγμή η Ιουλία ζητά από τον Γιώργη να φορέσουν και πάλι τις βέρες τους κι εκείνος δέχεται, αλλά με μισή καρδιά.

Αργότερα, η Ιουλία πηγαίνει στο γραφείο και ανακοινώνει στον Μάνο και τη Μυρτάλη: «Αποφάσισα να επιστρέψω επίσημα στη δουλειά». Μια κατάθεση στην αστυνομία δείχνει την Κατερίνα σαν ηθική αυτουργό στην απόπειρα απαγωγής. Αμέσως μετά εκείνη εντοπίζεται στη Ζυρίχη και ξεκινά ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή της. Στο μεταξύ η Εύα βλέπει τον Στάθη μαζί με την Ιουλία σε μια άκρως παρεξηγήσιμη στιγμή και καταλαβαίνει ότι δεν έχει βγει ποτέ από τη ζωή του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - spoiler: Οι ενοχές την πνίγουν και κάνει μία παράτολμη κίνηση - Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Χάιδω

Γη της ελιάς spoiler: Έρχονται εφιαλτικές στιγμές για την Αθηνά - Την οδηγούν στην απομόνωση