Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (14/10) επεισόδιο της αγαπημένης καθημερινής σειράς του Star, Τρία Μίλια (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες) μιας και ο Μιχάλης θα έχει μία αναπάντεχη συνάντηση με κάποια από το παρελθόν του.

Τι θα δούμε σήμερα (14/10) στα Τρία Μίλια

Ο Γεράσιμος είναι αγχωμένος επειδή κινδυνεύει να χάσει την ακτοπλοϊκή του γραμμή, αλλά ο Νικόλας τού δίνει μια χρήσιμη ιδέα. Η Βασιλική νιώθει πολύ άσχημα μετά από τον χωρισμό της, αλλά ο Χρόνης την κάνει να νιώσει καλύτερα. Ο Πέτρος συναντάει τη Λίζα στην παραλία και άθελά του ακούει ένα τηλεφώνημά της και προβληματίζεται. Ο Μιχάλης έχει μια αναπάντεχή συνάντηση με κάποια που τον γνωρίζει…

Τρία Μίλια εξελίξεις (14/10)

Ο Τίμος αποφυλακίζεται

Ο Μιχάλης, ο Στέφανος και η Φωτεινή έχουν πάει σε ένα οινοποιείο για μια εκδήλωση οινογευσίας. Εκεί συναντούν τη Μάνια. Η Δέσποινα επισκέπτεται τον Τίμο στη φυλακή. Οταν της ζητάει να πληρώσει την εγγύηση της αποφυλάκισής του, εκείνη αρνείται και εκείνος σοκάρεται. Ο Τίμος παίρνει ένα ακόμα μυστηριώδες μήνυμα. Η Ελένη, έχοντας πιει λίγο παραπάνω, νιώθει μια ξαφνική έλξη για τον Χάρη… Ο Ευθύμης βρίσκει τη Λίζα να ψάχνει την ντουλάπα του και της λέει: «Θέλω χρόνο για να αποφασίσω πώς θα εξελιχθεί η σχέση μας. Δεν έχω συνηθίσει να ψάχνουν στα κρυφά τα πράγματά μου».

Οι εξηγήσεις της δεν είναι ικανοποιητικές και της ζητάει να φύγει από το σπίτι του. Ο Τίμος μαθαίνει πως η εγγύησή του έχει πληρωθεί και αποφυλακίζεται. Ο νευρολόγος βλέπει τις εξετάσεις της Κάτιας και πληροφορεί τον Μιχάλη πως η εξέλιξη της υγείας της είναι πολύ ικανοποιητική. Η Φωτεινή δέχεται στο ιατρείο μια απρόσμενη επίσκεψη από τη Μάνια. Ο Γεράσιμος και η Κάτια εκπλήσσονται από την επιθετική συμπεριφορά του Αχιλλέα και η Κάτια αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Ο Μάρκος αποκαλύπτει στον Τίμο πως αυτός ήταν που πλήρωσε την εγγύηση της αποφυλάκισής του και απαιτεί τη συνεργασία του για να ανακαλύψουν το δολοφόνο του Μερκίνη. «Οπως σε βοήθησα εγώ, θα με βοηθήσεις κι εσύ. Μου το χρωστάς και μην τολμήσεις να εξαφανιστείς γιατί θα σε βρω. Ξέρω ακόμα πού θα βρω και την οικογένειά σου», τον απειλεί ο Μάρκος. Την ίδια νύχτα γίνεται ληστεία στο σπίτι της Φωτεινής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γιάννης Ποιμενίδης - Τρία Μίλια: «Υπάρχει έλξη ανάμεσα στον Στέφανο και τη...»

Ευγενία Παναγοπούλου - αποκλειστικό: «Η καρδιά της Φωτεινής είναι δοσμένη στον Μιχάλη»