Από Ελένη Μήτση

Ένα νέο επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί την Τρίτη 18/10 για τη σειρά ''Παράδεισος τω κυριών'' με τον Ντίνο από τη μία να καταφέρνει να κάνει τα εγκαίνια για τον αγαπημένο του Παράδεισο. Από την άλλη η συνάντησή του με την Αμαλία θα φέρει αναταραχές, καθώς ακόμη μια εξέλιξη θα αλλάξει τα πλάνα του.

Όλα όσα θα δούμε την Τρίτη 18/10 στον Παράδεισο των κυριών

Τα εγκαίνια του Παραδείσου αναμφίβολα έχουν προκαλέσει μεγάλη εντύπωση σε όλη την κοσμική Αθήνα και όχι μόνο. Όσο όμως οι καλεσμένοι απολαμβάνουν τα ακριβά εδέσματα, οι υπάλληλοι του καταστήματος βρίσκονται σε αναταραχή, καθένας για τους δικούς του λόγους.

Η Πιπίτσα κοιτάζει με μισό μάτι τη Μιράντα, ενώ η Γιωργία βλέπει τον Αγη που συνοδεύεται από τη Δάφνη και απογοητεύεται. Συγχρόνως, η συνάντηση του Ντίνου και της Αμαλίας φέρνει αλλαγές από τις οποίες κάποιοι θα ευνοηθούν με αποτέλεσμα να ανατραπούν οι ισορροπίες. Η ψυχολογία της Μιράντας βλέποντας τον Ντίνο ξανά με την Αμαλία, θα δοκιμαστεί για ακόμη μια φορά αφού πρόκειται να βιώσει νέες απογοητεύσεις.

Οι εξελίξεις για την Τετάρτη 19/10

Ο Πάρης θα έρθει αντιμέτωπος με καταστάσεις που τον πληγώνουν, καθώς συμφωνεί να πάει σε ψυχολόγο. Ο Θανάσης γυρίζει πίσω στον «τόπο του εγκλήματος», στην Πάτρα, και εκεί πέφτει πάνω σε πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις, καθώς το παρελθόν έρχεται και πάλι να τον στοιχειώσει, γεγονός που θα έχει αντίκτυπο στις ζωές πολλών ανθρώπων από το περιβάλλον του.

Την ίδια στιγμή ο Χριστόφορος και η Βικτώρια παίρνουν μια πληροφορία-φωτιά από την Ολγα: «Καλά, δεν το ξέρατε ότι ο Παπακώστας είναι παντρεμένος στο εξωτερικό; Πού ζείτε;», είναι τα λόγια της και πέφτουν από τα σύννεφα. Φυσικά η Βικτώρια χαίρεται με αυτή την εξέλιξη καθώς πλέον ο δρόμος θα είναι ανοιχτός για να πείσει την Αμαλία να παντρευτεί τον Πάρη, ενώ ο Χριστόφορος σκέφτεται πώς θα το πάρει η κόρη του.

Ο Παράδεισος των Κυριών Μιράντα

Λίγο αργότερα η Αμαλία ζητά από τον Χριστόφορο και τη Βικτώρια να της μιλήσουν για τον Ντίνο, αλλά έρχεται αντιμέτωπη με πράγματα που θα τη σοκάρουν: «Δεν θέλουμε να σε στενοχωρήσουμε, αλλά ο Παπακώστας σου έχει πει ψέματα. Σε κορόιδευε. Είναι παντρεμένος και το κρύβει», της αποκαλύπτουν και η κοπέλα καταρρέει.

Η κυρία Γιαννούλα, η μητέρα της Μιράντας, είναι αποφασισμένη αυτή τη φορά να μην κλείσει το στόμα της και μετά από τόσα χρόνια αποφασίζει να σταθεί στην κόρη της με όποιο κόστος. Στο μεταξύ ο Αγης φαίνεται ότι θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τον σκοπό του και να καταφέρει να «ρίξει» τη Γεωργία, ενώ η Δάφνη από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη δυσαρέσκειά της… Την ίδια ώρα η Βικτώρια πιέζει τον Χρηστίδη να πάει στο νοσοκομείο και να πάρει κατάθεση από τον Πάρη: «Πήγαινε σήμερα κιόλας, θα σου καταγγείλει τον Παπακώστα ότι πήγε να τον σκοτώσει. Αυτή είναι η ευκαιρία να τον κλείσεις μέσα», τον προτρέπει.

Ο αστυνόμος Χρηστίδης επισκέπτεται το νοσοκομείο όπου βρίσκεται ο Πάρης, όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα σχεδίαζε, καθώς στο δωμάτιο ο Πάρης δεν είναι μόνος, αλλά κοντά του βρίσκεται η Αμαλία.

Κόσμος, μουσική, φαγητό, όλα φαίνονται να πηγαίνουν περίφημα στα εγκαίνια του Παραδείσου. Η επιτυχία τους είναι τεράστια, δυστυχώς όμως επισκιάζεται από ένα δυσάρεστο γεγονός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία αρχίζει τις αντιδράσεις - Ελέγχουν κάθε της κίνηση

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: «Έρχεται αντιμέτωπος με έναν μεγάλο έρωτα!» - Σε μπελάδες ο Χριστόφορος Μπουραντάς