Από Ελένη Μήτση

Ένα νέο επεισόδιο θα προβληθεί την Δευτέρα 17/10 για τον Παράδεισο των κυριών με την Αμαλία να περιπλέκεται γύρω από ύπουλα σχέδια άλλων και έτσι το κοινό να εξοργίζεται, που της στερούν τη ζωή που θα ήθελε να ζήσει...

Οι εξελίξεις της Δευτέρας 17/10 για τον Παράδεισο των κυριών

Ο Αποστόλης προτείνει στον Πάρη να κατηγορήσει τον Ντίνο για απόπειρα ανθρωποκτονίας: «Μια χαρά σου έκατσε, θα τον βγάλουμε από τη μέση», του λέει. Την ίδια ώρα η Όλγα πείθει την Αμαλία να πάει στο νοσοκομείο να δει τον Πάρη και εκεί μαθαίνει κάτι που την ταράζει πολύ: «Ο φίλος σου πήγε να με σκοτώσει αυτή τη φορά», ισχυρίζεται και η Αμαλία δεν μπορεί να πιστέψει κάτι τέτοιο.

Ο Θανάσης συνεχίζει να εκβιάζει τη Μιράντα κι εκείνη παίρνει μια σημαντική απόφαση για έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Θέλει να σώσει τον Ντίνο και βρίσκει την ευκαιρία να το κάνει: «Ή αφήνεις ήσυχο τον Παπακώστα ή θα μάθουν όλοι ποιος είσαι και τι μου έχεις κάνει. Θα τα πω όλα αν δεν σταματήσεις να τον καταδιώκεις», τον απειλεί και ο Χρηστίδης τα χάνει.

Ο Παράδεισος των Κυριών Πάρης

Όλα όσα θα γίνουν την Τρίτη 18/10

Τα εγκαίνια του Παραδείσου αναμφίβολα έχουν προκαλέσει μεγάλη εντύπωση σε όλη την κοσμική Αθήνα και όχι μόνο. Οσο όμως οι καλεσμένοι απολαμβάνουν τα ακριβά εδέσματα, οι υπάλληλοι του καταστήματος βρίσκονται σε αναταραχή, καθένας για τους δικούς του λόγους. Η Πιπίτσα κοιτάζει με μισό μάτι τη Μιράντα, ενώ η Γιωργία βλέπει τον Αγη που συνοδεύεται από τη Δάφνη και απογοητεύεται. Συγχρόνως, η συνάντηση του Ντίνου και της Αμαλίας φέρνει αλλαγές από τις οποίες κάποιοι θα ευνοηθούν με αποτέλεσμα να ανατραπούν οι ισορροπίες. Η ψυχολογία της Μιράντας βλέποντας τον Ντίνο ξανά με την Αμαλία, θα δοκιμαστεί για ακόμη μια φορά αφού πρόκειται να βιώσει νέες απογοητεύσεις.

Ο Παράδεισος των Κυριών νέα επεισόδια

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: «Έρχεται αντιμέτωπος με έναν μεγάλο έρωτα!» - Σε μπελάδες ο Χριστόφορος Μπουραντάς

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Έλεος πια!» - Πυρ και μανία το Twitter με την χαλάστρα του Μπουραντά στην Αμαλία