Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, «Άγρια Γη» (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες 11/10), επιστρέφει απόψε (12/10) με ένα νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις μιας και η Όλγα θα προσπαθήσει να βγάλει τον Χρήστο από τη μέση.

Τι θα δούμε σήμερα (13/10) στην Άγρια Γη

Η έλξη ανάμεσα στον Άρη και την Ελπίδα μεγαλώνει. Η Όλγα παραπλανά τον Γιώργο για τη σχέση της με τον Χρήστο, ενώ στήνει κρυφά ένα σχέδιο για να βγάλει τον τελευταίο από τη μέση. Η γνωριμία του Μάνου με τον Κωστή είναι καταλυτική και ενθαρρύνει το παιδί να παλέψει για την υγεία του. Παράλληλα, ο Άρης στήνει το δικό του σχέδιο για να αποσπάσει στοιχεία από το χρηματοκιβώτιο της Όλγας.

Ο Αλέξης συνεχίζει να ζει με τις απειλές του Στέφανου, ενώ ο Στέφανος πολιορκεί την Ελπίδα που, φοβισμένη να μην καταδώσει τον Αλέξη, ζητά τη βοήθεια του Θωμά. Ο πεθερός της σοκαρισμένος, μαθαίνει ότι ο Αλέξης ευθύνεται για τον θάνατο του φίλου του, όταν η Ελπίδα του αποκαλύπτει τα πάντα και του λέει πως ο Στέφανος εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και την εκβιάζει να μην τον χωρίσει, κρατώντας στοιχεία κατά του αδελφού της. Ο Θωμάς δέχεται να τη βοηθήσει με όρους και καταστρώνουν ένα σχέδιο, για να πάρουν κρυφά τα στοιχεία που φυλάει ο γιος του στο ιατρείο του.

Τι θα δούμε αύριο (14/10)

Ο Χρήστος Τσακίρης καταφέρνει να το σκάσει από τη φυλακή, προκαλώντας οργή και φόβο στην Όλγα που ζητάει την προστασία του Άρη: «Χρειάζομαι έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης για να με προστατεύει», του λέει και εκείνος τη ρωτάει: «Κινδυνεύετε από κάποιον;». «Είμαι μια πολύ ισχυρή επιχειρηματίας και πολλοί είναι οι ανταγωνιστές που θα τους βόλευε να μείνω εκτός», του απαντά. Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος επισκέπτεται στο ίδρυμα την Εύα Αργυρού, μια γυναίκα που δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν της και που ο Στέφανος φαίνεται να τη συμπαθεί ιδιαίτερα.

Άγρια Γη

Η κόρη του Γιώργου, η Κατερίνα, καβγαδίζει με τον Βαγγέλη γιατί θεωρεί ότι δεν της δίνει σημασία. Φεύγοντας κλαμένη από τον στάβλο, πέφτει πάνω στον Στέφανο, ο οποίος ανησυχεί που τη βλέπει έτσι. Εκείνος της μιλάει με αληθινό ενδιαφέρον και η κοπέλα νιώθει πολύ όμορφα με την επαφή τους. Εντωμεταξύ, η ξαφνική κατάπτωση του «Πειρατή» φέρνει ακόμα πιο κοντά τον Άρη με την Ελπίδα.

Ο Άρης αποφασίζει να παρατήσει την εκδίκηση και να κοιτάξει το μέλλον του με την Ελπίδα. Ωστόσο, ένα μυστικό από το παρελθόν που έρχεται στην επιφάνεια, τα ανατρέπει πάλι όλα…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη: Απειλή πάνω από την οικογένεια της Όλγας - Η Ελπίδα έξω φρενών με...

«Η κόρη της συντρόφου μου είναι...» - Η σπάνια αποκάλυψη του Στέφανου Μιχαήλ για την προσωπική του ζωή