Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (16/10) επεισόδιο της σειράς «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» στην ΕΡΤ (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες η σειρά) μιας και ο Αλέξανδρος θα έρθει σε σύγκρουση με τον Ηρακλή όταν μάθει ότι ο δεύτερος θέλει να αγοράσει την κλινική.

Τι θα δούμε σήμερα (16/10) στο Κι όμως είμαι ακόμα εδώ

Ο Ηρακλής προτείνει να αγοράσει την κλινική στο διοικητικό συμβούλιο και ο Αλέξανδρος συγκρούεται μαζί του. Η Κατερίνα προσπαθεί να πείσει τον Αλέξανδρο πως είναι μια λύση που τους συμφέρει, αλλά ο Αλέξανδρος είναι ανένδοτος. Ο Ηρακλής προτείνει στην Κατερίνα να φύγουν για το Παρίσι. «Τι θα κάνω εγώ εκεί;», τον ρωτάει και ο πατέρας της τής αποκαλύπτει πως θα ξεκινήσει από το μηδέν μια ζωή. «Άλλωστε και ο Αλέξανδρος δεν θα μείνει για πολύ στην Ελλάδα. Μια νέα θέση τον περιμένει στην Αμερική.

Άκουσέ με, μακριά από όλα θα νιώσεις καλύτερα και πιο σίγουρη για τον εαυτό σου», της υπενθυμίζει αλλά η Κατερίνα δεν είναι καθόλου σίγουρη αν θέλει να κάνει μια νέα αρχή, μακριά από όλα όσα αγαπάει. Παράλληλα ο Αλέξανδρος προετοιμάζεται να φύγει για την Αμερική.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως θα εγκαταλείψει την κλινική για την οποία θα έδινε και την ίδια του τη ζωή. Ο Βλάσσης παίρνει μια απόφαση που τους ξαφνιάζει όλους και ο Αντώνης προσπαθεί να σώσει την κλινική. Του φαίνεται άδικο να χαθούν τόσο εύκολα οι κόποι μιας ζωής. Η Ελένη κάνει ανακωχή με τον Δημήτρη για χάρη της Ροζαλίας και η Κατερίνα με την Κέλλυ τη βοηθούν να διαφημίσει το μαγαζί με τα ρούχα της.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Ο Αντώνης αποφασίζει να το παίξει Θεός Έρωτας και τα καταφέρνει μια χαρά. Ο Αλέξανδρος και η Κατερίνα είναι και πάλι μαζί. Η Κέλλυ γνωρίζει τον αντικαταστάτη του Μάριου, τον Νικόλα, και κάνει μια μεγαλειώδη γκάφα μαζί του που τους φέρνει όμως πολύ κοντά. Ο Αντρέας δεν αφήνει την Ισμήνη να φύγει για την Αμερική, ενώ ο Θανάσης ξεκολλάει επιτέλους από την Κέλλυ. Τέλος, η Αιμιλία περνάει τις καλύτερες τελευταίες μέρες της στην πτέρυγα της Κατερίνας και το μόνο που ζητάει είναι στην κηδεία της να φάνε, να πιούνε και να χορέψουν. Κι έτσι η Κατερίνα αναλαμβάνει να τα οργανώσει όλα, όπως ακριβώς τα ήθελε η Αιμιλία.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μία Νύχτα του Αυγούστου εξελίξεις (16/10): Ο Ανδρέας έρχεται σε σύγκρουση με τον Μάρκο

Κόκκινο Ποτάμι εξελίξεις (16/10): Σε κρίσιμη κατάσταση το μωρό της Ιφιγένειας