Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το Μία Νύχτα του Αυγούστου, επιστρέφει απόψε (16/10) στην ΕΡΤ με ένα νέο καθηλωτικό επεισόδιο στο οποίο θα δούμε ότι οι μέρες του Ανδρέα στη φυλακή δεν είναι καλές αφού ξεκινά μια συμπλοκή με έναν συγκρατούμενό του. Στο μεταξύ, η Μαρία θα αποκαλύψει μνήμες του παρελθόντος στην κόρη της (δείτε εδώ τι αποκάλυψε ο Γιώργος Καραμίχος για τον ρόλο του).

Τι θα δούμε σήμερα (16/10) στο Μία Νύχτα του Αυγούστου

Καθώς οι συναντήσεις της Μαρίας με τον Ανδρέα συνεχίζονται, ένας καινούριος κρατούμενος των φυλακών, ο Μάρκος, έρχεται σε σύγκρουση με τον Ανδρέα. Η αφορμή δεν είναι σπουδαία, όμως η ένταση μεταξύ τους κάνει τους συγκρατούμενούς του να ανησυχήσουν. Μάλιστα, μέρα με τη μέρα η σύγκρουσή τους θα αρχίσει να κλιμακώνεται επικίνδυνα μέχρι που θα γίνει ανεξέλεγκτη. Η Μαρία, από την άλλη μεριά, έρχεται αντιμέτωπη με τα ερωτήματα της κόρης της, Σοφίας, που αφορούν το παρελθόν που της έχουν κρύψει. Η Μαρία για πρώτη φορά μιλάει στη Σοφία για τη Σπιναλόγκα και όσα βίωσε με την οικογένειά της εκεί πριν χρόνια.

Μια απρόσμενη φιλία

Στο μεταξύ στον Πειραιά, ο Μανώλης γνωρίζει τυχαία μια νεαρή γυναίκα της Τρούμπας, τη Ρηνιώ, και αρχίζει να δένεται μαζί της, ενώ παράλληλα δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη ενός άγνωστου κοριτσιού που ζητά τη βοήθειά του. Δεν μπορεί παρά να τη βοηθήσει. Μια αναπάντεχη φιλία αρχίζει να γεννιέται ανάμεσα στην Αγάθη και μια παλιά ιερόδουλη, τη Γιώτα, που θα ευνοήσει τελικά και τις δύο πλευρές.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μία Νύχτα του Αυγούστου: «Άντε γεια» - Αποθέωση στο Twitter από τα πρώτα λεπτά στην πρεμιέρα

«Έχω φάει πολύ ξύλο τα ξημερώματα!» - Ο Γιώργος Καραμίχος μιλά για το «Μια νύχτα του Αυγούστου»