Από Πέννυ Μαστοράκου

Την Πέμπτη 29/9 η Πέγκυ Τρικαλιώτη βρέθηκε στην εκπομπή και έκανε αποκαλύψεις για την σειρά Φλόγα και Άνεμος, και το μεσημέρι της Παρασκευής 30/9 μέσω ζωντανής σύνδεσης εκείνος μίλησε για την πρεμιέρα που όλοι περιμένουμε, της σειράς «Μια νύχτα του Αυγούστου».

Ο λόγος για τον Γιώργο Καραμίχο, ο οποίος μέσω ζωντανής σύνδεσης μίλησε στο Στούντιο 4 εμφανώς ενθουσιασμένος για αυτό το νέο επαγγελματικό βήμα, ενώ έκανε και μερικές αποκαλύψεις για τον ρόλο του.

Οι αποκαλύψεις του Καραμίχου δύο μέρες πριν την πρεμιέρα

Οι ηθοποιοί έκαναν ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα και ο Γιώργος Καραμίχος αποκάλυψε ότι «Είναι ότι καλύτερο έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση». Σχετικά με τις σκηνές που έχουν γυρίσει μάλιστα τόνισε πως «έχω φάει πολύ ξύλο, ξημερώματα στην Ελευσίνα».

Η συγκίνηση της Σκαφιδά για την σειρά...

Έχουν πάρει φωτιά οι πρεμιέρες στα κανάλια, και το τηλεοπτικό κοινό ανυπομονεί για να δει όλη την γκάμα των μυθοπλασιών που πρόκειται να δούμε φέτος στις τηλεοράσεις μας. Λίγες μέρες λοιπόν πριν την επιστροφή της σειράς φαινόμενο, «Νησί»,ως «Μια νύχτα του Αυγούστου», που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Βικώριας Χίσλοπ, οι ηθοποιοί μίλησαν στις κάμερες της ΕΡΤ για αυτό το βήμα.

«Νιώθω περήφανη και τυχερή που συμμετέχω σε αυτή την δουλειά. Θα έχει πολύ μεγάλη απήχηση στον κόσμο», είπε η Μαρία Καβογιάννη, με τον Γιάννη Στανκογλου να συμπληρώνει «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος με αυτό που γίνεται. Θα είναι μια εξαιρετική δουλειά».

«Είμαι πολύ συγκινημένη σε ότι αφορά το Νησί και την συνέχεια του, την σειρά που ετοιμάζουμε», είπε επίσης και η Γιούλικα Σκαφιδά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μία Νύχτα του Αυγούστου: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα! Πότε κάνει πρεμιέρα

Μία νύχτα του Αυγούστου: Στα backstage της νέας σειράς της ΕΡΤ