Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ, «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», επιστρέφει απόψε (15/10) με ένα νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις μιας και θα δούμε την Κατερίνα να έρχεται για πρώτη φορά κοντά με τον πατέρα της.

Απόψε μάλιστα, ο πρωταγωνιστής της, Γιάννης Τσιμιτσέλης θα έχει διπλή παρουσία στην prime time μιας και εμφανίζεται και στο Μαιρη Μαιρη Μαιρη (δείτε εδώ τι θα γίνει στο επεισόδιο)

Τι θα δούμε σήμερα στο Κι Όμως είμαι Ακόμα Εδώ (15/10)

Η Κατερίνα βρίσκει το γράμμα της μητέρας της στον Ηρακλή, που δεν έστειλε ο Παντελής και καταλαβαίνει πως η μητέρα της τον είχε συγχωρέσει. Το δείχνει στον Ηρακλή και για πρώτη φορά πατέρας και κόρη έρχονται κοντά. «Ξέρω πως το κενό μεταξύ μας είναι μεγάλο αλλά θέλω ειλικρινά να με αφήσεις να σου δείξω πόσο μου έχει στοιχίσει η παρουσία σου όλα αυτά τα χρόνια», της λέει και η Κατερίνα δεν έχει παρά να τον αφήσει να εισβάλλει στην ζωή της.

Στο μεταξύ, η Νατάσα λέει στην Κατερίνα για τον Μάριο και μαζί με την Κέλλυ βρίσκουν τρόπο να τον εκδικηθούν. Η Μαρκέλλα απορρίπτει τον Πέτρο κι εκείνος χωρίζει από την Τατιάνα. «Από την αρχή ήξερα πως θα έρθει αυτή η στιγμή και να τελικά που δεν άργησε. Πρέπει οι δρόμοι μας να χωρίσουν και όσα ζήσαμε να μείνουν ως μια τρυφερή ανάμνηση», της εξηγεί. Η Ιωάννα και ο Ηρακλής αρχίζουν να έρχονται πιο κοντά και η Ισμήνη ζητάει από τον Αντρέα να φύγει μαζί της για την Αμερική. Την ίδια ώρα, ο Μάριος παίζει το τελευταίο του χαρτί για να εκδικηθεί τον Αλέξανδρο.

Τι θα δούμε αύριο (16/10)

Ο Ηρακλής προτείνει να αγοράσει την κλινική στο διοικητικό συμβούλιο και ο Αλέξανδρος συγκρούεται μαζί του. Η Κατερίνα προσπαθεί να πείσει τον Αλέξανδρο πως είναι μια λύση που τους συμφέρει, αλλά ο Αλέξανδρος είναι ανένδοτος. Ο Ηρακλής προτείνει στην Κατερίνα να φύγουν για το Παρίσι. «Τι θα κάνω εγώ εκεί;», τον ρωτάει και ο πατέρας της τής αποκαλύπτει πως θα ξεκινήσει από το μηδέν μια ζωή. «Άλλωστε και ο Αλέξανδρος δεν θα μείνει για πολύ στην Ελλάδα. Μια νέα θέση τον περιμένει στην Αμερική.

Άκουσέ με, μακριά από όλα θα νιώσεις καλύτερα και πιο σίγουρη για τον εαυτό σου», της υπενθυμίζει αλλά η Κατερίνα δεν είναι καθόλου σίγουρη αν θέλει να κάνει μια νέα αρχή, μακριά από όλα όσα αγαπάει. Παράλληλα ο Αλέξανδρος προετοιμάζεται να φύγει για την Αμερική.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως θα εγκαταλείψει την κλινική για την οποία θα έδινε και την ίδια του τη ζωή. Ο Βλάσσης παίρνει μια απόφαση που τους ξαφνιάζει όλους και ο Αντώνης προσπαθεί να σώσει την κλινική. Του φαίνεται άδικο να χαθούν τόσο εύκολα οι κόποι μιας ζωής. Η Ελένη κάνει ανακωχή με τον Δημήτρη για χάρη της Ροζαλίας και η Κατερίνα με την Κέλλυ τη βοηθούν να διαφημίσει το μαγαζί με τα ρούχα της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γλυκάνισος εξελίξεις (15/10): Η Ελεάννα μαθαίνει για τη σχέση του Στρατή με τη Ραζάν

Φλόγα και Άνεμος εξελίξεις (15/10): Η Κυβέλη θυμάται τον χωρισμό της με τον Γεώργιο