Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η αγαπημένη σειρά του Mega, Μαίρη Μαίρη Μαίρη (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε το χθεσινό επεισόδιο) επιστρέφει απόψε με καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από τις ζωές των τριών πρωταγωνιστριών και των οικογενειών τους.

Τι θα δούμε σήμερα (15/10) στο Μαίρη Μαίρη Μαίρη

Η Μαίρη (Νίκη Λάμη) βρίσκεται μπλεγμένη με τρεις άντρες, τον Γιάννη, τον Ηλία και τον Στέφανο και ενώ τελικά δείχνει να προτιμά τον Ηλία και μάλιστα να του ετοιμάζει και δείπνο, εκείνος δεν εμφανίζεται ποτέ.

Για την ακρίβεια, στη θέση του έρχεται ο Γιάννης. Η Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη) προσπαθεί με τον σύζυγό της, τον Γιώργο, να βρουν μέρα και ώρα για να πάνε τον γιο τους στο κολυμβητήριο. Τελικά αυτοί οι δύο δεν θα μπορέσουν να συνεννοηθούν ούτε για να γνωρίσουν από κοντά την καινούρια σύντροφο του πατέρα τής Μαίρης. Ωστόσο η μητέρα της επιμένει πως ο άντρας της έχει εξωσυζυγική σχέση, γεγονός που έχει αρχίσει να την προβληματίζει και δεν σταματά να εκδηλώσει την ζήλια της στον άντρα της.

Η κυρία Ντίνα έχει εξαφανιστεί για ώρες και ο Κώστας ανησυχεί. Με αυτή την αφορμή, ο Κώστας κάνει μια πρόταση στη Μαίρη, που τη βρίσκει εντελώς αντίθετη. Οταν λίγο αργότερα η πεθερά της εμφανίζεται, θα τη μετατρέψει σε υπηρέτριά της, έχοντας από εκείνη παράλογες απαιτήσεις. Ο Κώστας παρεμβαίνει και κάνει παρατήρηση στη μητέρα του, όμως υποχωρεί από μια ξαφνική της αντίδραση.

Οι δηλώσεις της Βάσως Λασκαράκη για το ρόλο της στη σειρά ''Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη''

«Ήθελα να επιστρέψω φέτος με μία κωμωδία, το επεδίωξα πολύ…όταν άκουσα ότι ο Μιχάλης και ο Θανάσης κάνουν δουλειά, είπα “τέλος, αυτό ήταν”.

Η Μαίρη είναι μία γυναίκα που βιώνει την 7ετία του γάμου της και πρέπει να αντιμετωπίσει το γεγονός πως αντιλαμβάνεται ότι ο σύζυγός της κοιτάει και άλλες γυναίκες. Είναι πολύ αστείο. Το έχουμε συζητήσει και με τον Μιχάλη και με τον Θανάση, είναι πώς τις βιώνει τις καταστάσεις ο κάθε ήρωας».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαίρη Μαίρη Μαίρη: «Κόλλυβα θα φάω βραδιάτικα;» - Το Twitter αποθέωσε με δεκάδες σχόλια την Πηνελόπη Πιτσούλη

«Είναι ένα κορίτσι που...» - Η Νίκη Λάμη αποκαλύπτει για τον ρόλο της στη σειρά "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη" πριν την πρεμιέρα