Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν τα πρώτα επεισόδια (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα), η σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει» επιστρέφει με καταιγιστικές εξελίξεις και αυτή την εβδομάδα (17-18/10).

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στο Αυτή η Νύχτα Μένει (17-18/10)

Δευτέρα 17/10

Ο Χρήστος, ενώ όλη η οικογένεια συγκεντρώνεται σιγά-σιγά, προσπαθεί να διαχειριστεί την άφιξη της μητέρας του, Βρεττώς, που φαίνεται να γνωρίζει πολύ περισσότερα απ’ όσα δείχνει. «Ξύπνησα μια μέρα στην κόλαση και όλα στάχτες και αποκαΐδια κι εγώ σαν τον τρελό πνίγομαι», της λέει, ενώ της εξηγεί την αλήθεια που έμαθε από το ημερολόγιό της. «Ολοι μας δικαιούμαστε να αγαπήσουμε και να καούμε και να σταθούμε στα πόδια μας».

Εκείνος επιμένει να λέει πως χρειάζεται έναν άνθρωπο να τον στηρίξει, ενώ η μητέρα του τού υπενθυμίζει: «Εφταιξες, Χρήστο». Την ίδια ώρα, ο Αλέξανδρος γυρνά πίσω στο μέρος όπου έζησε με την αδελφή του.

Αυτή η Νύχτα Μένει νέα επεισόδια

Από την άλλη, ο Στρατής αντί να βρει λύση στην έφοδο της αστυνομίας, εξαπολύει τον θυμό του παντού, σπάει πράγματα, προκαλώντας τη Διαμάντω που κάνει τη μεγάλη θυσία βουτώντας σε ένα σβησμένο πια παρελθόν για να σώσει τη Νίκη. Η Ζέτα, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, έχει κρυφτεί σε μια αποθήκη και ο Στρατής που είναι έξω φρενών, πάει εκεί και χτυπάει ξανά πόρτες, τοίχους και τραπέζια. Μέχρι που τη βλέπει να κρύβεται. Πάει κοντά της νευριασμένος: «Ποια είσαι; Γιατί ήρθες;», τη ρωτάει.

Αυτή η Νύχτα Μένει Ζέτα

Η Ζέτα μαλακώνει για μια στιγμή τον Στρατή και οι δυο τους καταλήγουν να κάνουν έρωτα. Το επόμενο πρωί βρίσκει τον Στρατή στο νεκροταφείο στον τάφο της μητέρας του. «Ο,τι πιάνουν τα χέρια μου γίνεται στάχτη. Τι να κάνω, ρε μάνα, πες μου», μονολογεί. Λίγο πιο εκεί το κοφτερό βλέμμα του Χρήστου πέφτει επάνω του και οι δύο άντρες συναντιούνται για πρώτη φορά. Ο Χρήστος προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρύψει την οργή του, αλλά οι υπόνοιες δίνουν και παίρνουν.

Τρίτη 18/10

Η Νίτσα μετά την έφοδο της αστυνομίας και φοβούμενη μη γίνουν χειρότερα τα πράγματα, παλεύει να πείσει τη Ζέτα να φύγουν: «Κι εδώ μια από τα ίδια είναι! Γλιτώσαμε τη μια κόλαση για να βρεθούμε στην άλλη! Πάμε να φύγουμε, δεν υπάρχει πουθενά σωτηρία για εμάς», της λέει, αλλά εκείνη δεν μπορεί πια να κάνει πίσω, η μοίρα της αρχίζει να δένεται με του Στρατή.

Αυτή η Νύχτα Μένει Στρατής

Στο μεταξύ, ο Γιώργης τσακώνεται με τον Χρήστο και παίρνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του. Μία από αυτές τον οδηγεί στη Νίτσα, όπου περνούν το βράδυ τους μαζί. Ο Χρήστος από την άλλη, προσπαθεί να πιέσει τον Στέλιο να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μπει οριστικά λουκέτο στο μαγαζί του Στρατή. Στο μεταξύ η «κομπανία» περνά στιγμές μεγάλης αγωνίας.

Όχι μόνο δεν γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί με το μαγαζί, αλλά ο ίδιος ο Στρατής παραμένει χαμένος. «Εχουν βαλθεί να μας κλείσουν», του λέει η Διαμάντω. Ομως, η μαγική νύχτα που ακολουθεί θα τους αποζημιώσει όλους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Για εμένα είναι...» - Οι συγκινητικές δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη για τη Δέσποινα Βανδή

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής εισβάλλει στο γραφείο του Χρήστου - Τον χωρίζουν πολλά από τον Δήμαρχο