Από TV24 Team

Στους Παγιδευμένους, τα αδιάσειστα στοιχεία που βρίσκουν η Άννα και ο Δημήτρης βγάζουν τον Θοδωρή από τη φυλακή και ο Κοσμάς, που τον θεωρεί ένοχο, παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Ο Άννα και ο Δημήτρης προσπαθούν να ξεσκεπάσουν τον δολοφόνο της Μυρτώς που μέχρι στιγμής ήταν υπεράνω κάθε υποψίας. Ξέρουν ότι είναι ο Άγγελος (δείτε εδώ πώς αντέδρασε το Twitter όταν έγινε η αποκάλυψη). Ο επιστήθιος φίλος της Άννας, στον οποίο η κοπέλα εκμυστηρευόταν τα πάντα, μετατρέπεται στον πιο ύπουλο εχθρό, ικανό να προκαλέσει έναν τρομερό εφιάλτη.

Πλέον, για την Άννα δεν υπάρχει επιστροφή. Ορκίζεται να τον βάλει για πάντα στη φυλακή. Μαζί με τον Δημήτρη θα βρουν επιτέλους ακράδαντα στοιχεία με αποτέλεσμα ο Θοδωρής να απαλλαχτεί από τις κατηγορίες. Ο νεαρός πλέον ελεύθερος επιστρέφει στο σπίτι του και προσπαθεί να αφήσει πίσω του τον εφιάλτη που έζησε.

Παγιδευμένοι Θοδωρής

Όχι ότι είναι εύκολο. Η μαφία με την οποία έχει μπλέξει, δεν θα σταματήσει να τον ενοχλεί καθώς ξέρει πολλά. Ο δε χαμός της Μυρτώς τον έχει γεμίσει τύψεις. Αυτό που δεν ξέρει όμως είναι ότι δεν άφησε τη φυλακή για πάντα, όπως τουλάχιστον νομίζει.

Το δράμα της Άννας στους Παγιδευμένους

Μαθαίνοντας ο Κοσμάς ότι ο Θοδωρής αφήνεται ελεύθερος, και μη γνωρίζοντας για τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα της Άννας και του Δημήτρη, δεν μπορεί να βρει ησυχία. Καθώς πιστεύει ότι ο φονιάς της κόρης του είναι πλέον εκτός φυλακής και πεπεισμένος ότι ο νεαρός είναι ο δολοφόνος της Μυρτώς, είναι αποφασισμένος να δώσει μόνος του τη λύση για να εκδικηθεί για τον θάνατό της.

Πηγαίνει και βρίσκει το Θοδωρή. «Θα πληρώσεις γι’ αυτό που έκανες στην κόρη μου, αλήτη», του φωνάζει όταν τον βλέπει και σηκώνει το όπλο. «Δεν το έκανα εγώ. Δεν τη σκότωσα», του απαντάει εκείνος και ορμάει κατά πάνω του για να του πάρει το όπλο. Πάνω στη συμπλοκή όμως το όπλο εκπυρσοκροτεί και ο Κοσμάς πέφτει νεκρός. Σε κατάσταση σοκ ο Θοδωρής επιστρέφει στο σπίτι του μέσα στα αίματα.

Παγιδευμένοι Κοσμάς

Εκεί τον βλέπει ο πατέρας του ο Σπύρος. «Τι έγινε; Πες μου. Όχι άλλα ψέματα», του λέει έντρομος. Ο νεαρός τού αποκαλύπτει τα πάντα. Τότε ο Σπύρος έρχεται αντιμέτωπος με τον όρκο που έχει δώσει στον γιο του, Δημήτρη, και παίρνει την απόφαση, αυτή τη φορά να καλύψει τον Θοδωρή. Το δράμα όμως για την οικογένεια της Άννας δεν έχει τέλος. Εκτός από την αγαπημένη της αδελφή τώρα χάνει και τον πατέρα της και η νεαρή δικηγόρος δεν θα σταματήσει μέχρι να βρει ποιος είναι υπεύθυνος για τη νέα αυτή οικογενειακή της τραγωδία.

Περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: «Πεθαίνω!» - Ο Δημήτρης και η Άννα έχουν και πάλι την πρωτιά στο Twitter

«Μας αναστάτωσε και σήμερα...» - "Πανικός" στο Twitter με την είσοδο του Στέφανου Κυριακίδη στους Παγιδευμένους