Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ, «Τα Νούμερα», που σαρώνουν κάθε εβδομάδα στο Twitter, επιστρέφει απόψε (14/10) με ένα νέο επεισόδιο και εκλεκτούς καλεσμένους.

Η «Μάντρα» αυτή την εβδομάδα υποδέχεται τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον Στέλιο Διονυσίου και την Πίτσα Παπαδοπούλου, αλλά η Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους είναι εκείνη που... θα κάψει καρδιές!

Τι θα δούμε σήμερα (14/10) στα Νούμερα

Ο Φοίβος καλεί στη «Μάντρα» τον Χρήστο Νικολόπουλο με την παρέα του, την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Στέλιο Διονυσίου. Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) και η Δανάη (Αλκηστις Ζιρώ) λένε στο Φοίβο ότι δεν έχει την αυθεντική λαϊκότητα που χρειάζεται για να τους υποδεχτεί και εκείνος κάνει τα πάντα για να τους αποδείξει το αντίθετο. Στο απολύτως άλλο άκρο, ο Μενέλαος (Γιάννης Καρακατσάνης) γυρίζει σε βιντεοκλίπ μια πολιτικώς ορθή εκδοχή του «Φούμα-Φούμα».

Η Πίτσα Παπαδοπούλου... λέει τον καφέ!

Ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) γίνεται μανιώδης vegan και τσακώνεται άγρια με τον προμηθευτή κρεάτων της «Μάντρας» (Απόστολος Γκλέτσος) τον οποίον ερωτεύεται σφόδρα η Κίρμπυ (Αννυ Θεοχάρη), εκείνος όμως κεραυνοβολείται από την Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους που έρχεται τυχαία στο μαγαζί. Στο μεταξύ, ο Χάρης (Χάρης Χιώτης) είναι πεπεισμένος πως ο Διονυσίου δεν είναι αυτό που δείχνει. Παράλληλα, η Παπαδοπούλου λέει τον καφέ στη Δανάη και αυτά που βρίσκει δεν της αρέσουν ιδιαίτερα. Τέλος, η Αντιγόνη (Λένα Ουζουνίδου), η οποία είναι φανατική του Καζαντζίδη, θέλει να χαλάσει το live θεωρώντας πως ο Νικολόπουλος δεν του φέρθηκε σωστά. Αυτό θα αποτελέσει μια ευκαιρία για τον τελευταίο, ώστε να ανοίξει την καρδιά του. Αν φυσικά το live γίνει, διότι κάποιος τελευταία στιγμή κλέβει το αγαπημένο μπουζούκι του Νικολόπουλου και εκείνος αδυνατεί να παίξει χωρίς αυτό, που είναι το γούρι του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Μιχάλης Σαράντης - Τα νούμερα: «Ο Τζόναθαν άλλαξε γιατί...»

Τα Νούμερα: «Δεν μπορούμε πλέον να αντισταθούμε!» - Παραλήρησε το Twitter με την είσοδο του Μαζωνάκη στο επεισόδιο