Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΪ, «ΣτΟργή», επιστρέφει σήμερα (14/10) με ένα νέο επεισόδιο και με καταιγιστικές εξελίξεις (δείτε εδώ τι αποφάσεις πάρθηκαν για το πρόγραμμά της), μιας και η Μάρω θα αποφασίσει για πρώτη φορά να ανοιχτεί στη γιατρό.

Τι θα δούμε σήμερα (14/10) στη ΣτΟργή

Η Γιατρός δεν γνώριζε ότι η Μάρω είχε ένα ακόμα παιδί: «Θέλεις να μου πεις τι συνέβη;», ρωτάει τη Μάρω και εκείνη απαντάει: «Την έχασα σε φωτιά», αρχίζει να λέει και περιγράφει τη φονική φωτιά στο σπίτι της, που προκάλεσε τον χαμό της κόρης της, σκαλίζοντας επώδυνες αναμνήσεις. Στη συνέχεια, ανοίγει κι άλλο την καρδιά της στη Γιατρό, μιλώντας για την κρυφή σχέση που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε εκείνη και στον γιο του άντρα της, τον Πέτρο.

Στο ιατρείο, ένα νεαρό αγόρι, ο Άγης, έρχεται σε κατάσταση κρίσης, συνοδευόμενος από τον θείο και τον ξάδερφό του. Η Αλίκη, που τυχαίνει να βρίσκεται εκεί, παρακολουθεί το γεγονός. Στο μεταξύ, εξιστορεί στη Γιατρό τη δύσκολη παιδική της ηλικία, αλλά και το πώς βρέθηκε ο πατέρας της στη φυλακή.

Οι αποκαλύψεις της Βασιλικής Τρουφάκου για τον ρόλο της στη "ΣτΟργή"

«Είμαι η Ειρήνη. Είμαι η σύντροφος του Ιωάννη Παπαζήση, είμαστε παντρεμένοι δηλαδή, ο οποίος είναι ένας κακοποιητικός σύντροφος. Χτυπάει, φωνάζει, εκφοβίζει, ωστόσο εμένα μου άρεσε πάρα πολύ ο ρόλος αυτός», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για το γεγονός πως ο χαρακτήρας της θα ζητήσει βοήθεια από μία ειδικό: «Ζητάω, ναι, με έναν τρόπο να μπορέσουμε να κάνουμε θεραπεία ζεύγους. Δηλαδή, εγώ το απαιτώ με έναν τρόπο, γιατί εξηγώ ότι δεν πάει άλλο.

Και είναι μία γυναίκα η οποία είναι δυναμική, έχει τη δουλειά της, τα χρήματά της, την ανεξαρτησία της και είναι πολύ σημαντικό ότι στη σχέση αυτή δεν λέμε πουθενά ο (τηλεππτικός) Γιάννης "θα σε σκοτώσω άμα φύγεις", δηλαδή μένει και η ίδια επιλέγει κάθε μέρα τη βία».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν θέλω να γράφουν για μένα!» - Η Βασιλική Τρουφάκου σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη

Κωνσταντίνος Λάγκος - Στοργή: «Ο Δαμιανός έχει αδυναμίες...»