Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγες μόνο ώρες μετά τη μεγάλη πρεμιέρα του Αυτή η Νύχτα Μένει (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε), η πρωταγωνίστρια της σειράς, Ελένη Ρουσσινού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της καθώς και για το πώς αποφάσισε να πει το ναι σε αυτό το πρότζεκτ.

Οι αποκαλύψεις της Ελένης Ρουσσινού για τον ρόλο της στο «Αυτή η Νύχτα Μένει»

«Δεν έχω μεγάλη καριέρα, έχω κάνει λίγα πράγματα και καλά. Παίρνω αποστάσεις από τη δουλειά μου αλλά οι δουλειές που έχω κάνει έχουν βραβευτεί και έχουν πάει πολύ καλά.

Στο Αυτή η Νύχτα Μένει εμφανίζομαι ως «Μαρίνα» σε flashbacks στις μνήμες των ηρώων. Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε ότι ο Χρήστος ανακάλυψε πως είχα μία κρυφή επιθυμία και μία κρυφή σχέση με τον Στρατή. Αυτό πυροδοτεί μία κόντρα ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές. Ο άντρας μου θα προσπαθήσει να σταθεί εμπόδιο στη δουλειά του Στρατή, να κλείσει το μπουζουξίδικο.

Η Μαρίνα παντρεύτηκε τη δεκαετία του '60. Τα πράγματα είχαν μία άλλη σύμβαση. Η Μαρίνα είναι μία καλλιεργημένη και μορφωμένη γυναίκα. Οι ανάγκες την ανάγκασαν να παντρευτεί τον Χρήστο μιας και η οικογένειά της χρεοκόπησε.

Δεν τον απατούσε όλα τα χρόνια. Μόνο τους τελευταίους 4-6 μήνες. Ήταν πάντα ερωτευμένη με τον Στρατή όμως. Η Μαρίνα πέθανε σε ένα ατύχημα, θα το δούμε στην πορεία.

Ο Δήμαρχος ήταν πιστός, απ' όσο ξέρω. Η Μαρίνα δεν είχε απολύτως καμία επαφή με τον κόσμο της νύχτας. Συνέχεια, μέσα από τα flashbacks πυροδοτώ τις εξελίξεις με πολλούς χαρακτήρες. Έχω κι εγώ πολλά μυστικά.

Στην αρχή ήθελα τον ρόλο γιατί η σειρά είχε να κάνει με τα μπουζούκια που είναι κάτι πολύ κόντρα σε εμένα. Όταν μου είπαν για ποιο ρόλο πρόκειται, επειδή είναι πιο κοντά στα δικά μου μέτρα και επειδή δεν έχω ξανακάνει τηλεόραση, αισθάνθηκα πιο άνετα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Λίγα λόγια για την ηθοποιό

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα, η Ελένη Ρουσσινού είναι 47 ετών και μέχρι στιγμής έχει διαγράψει μία εξαιρετική πορεία στον χώρο της υποκριτικής.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η ίδια είχε αποκαλύψει πως έγινε ηθοποιός γιατί της άρεσε να διαβάζει και να βουτά μέσα στα θεατρικά κείμενα, αλλά και πως στη μέχρι σήμερα πορεία της εκείνο που έχει μετρήσει δεν είναι η αναγνωρισιμότητα, τα λεφτά ή η φήμη, αλλά η παρουσία σημαντικών σκηνοθετών στο βιογραφικό της.

Ελένη Ρουσσινού βιογραφικό

Μάλιστα, φαίνεται πως τα έχει καταφέρει, αφού συνεργάστηκε με την Ρούλα Πατεράκη, τον Λευτέρη Βογιατζή, τον Παντελή Βούλγαρη (στις «Νύφες») και την Κάρμεν Ρουγγέρη.

Με τα κρυστάλλινα γκρι μάτια της εντυπωσίασε στην ταινία «Miss Violence» του Αβρανά, για την οποία πήρε τις καλύτερες κριτικές. Το «Variety» μάλιστα επεσήμανε στην κριτική της ταινίας πως σε ορισμένα πλάνα η Ελληνίδα ηθοποιός θυμίζει κάτι από Αντζελίνα Τζολί.

Ο ρόλος της στην σειρά του ALPHA βέβαια είναι πολύ διαφορετικός και μέσα στα επόμενα επεισόδια θα μπορέσουμε να γνωρίσουμε καλύτερα τη γυναίκα που άλλαξε τη ζωή του Χρήστου και του Στρατή, που ερωτεύτηκε βαθιά και πλήγωσε τους δύο άντρες.

Ελένη Ρουσσινού Αυτή η Νύχτα Μένει

Μάλιστα, αυτή θα είναι και η αφορμή για το «κυνηγητό» που θα στήσει ο Χρήστος εναντίον του Στρατή και του μαγαζιού του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από τις Άγριες Μέλισσες στο Αυτή η Νύχτα Μένει - Η ηθοποιός που ξεχώρισε στο πρώτο επεισόδιο

Αυτή η Νύχτα μένει: Η ηλικία, η καταγωγή, και η άγνωστη "σχέση" της με τον Δημήτρη Λάλο του Σασμού - Όσα δεν γνώριζες για την πρωταγωνίστρια Ηλιάνα Μαυρομάτη