Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μία ημέρα πριν το μεγάλο φινάλε (δείτε εδώ πώς θα τελειώσει η σειρά), οι εξελίξεις στον Άπιστο είναι καταιγιστικές. Ο Βολκάν αποφυλακίζεται ωστόσο συνειδητοποιεί πως έχει μείνει εντελώς μόνος του και πως κανένας δεν είναι εκεί για να τον στηρίξει.

Τι θα δούμε σήμερα (13/10) στον Άπιστο

Η μέρα για να βγει η Ντερίν από το ψυχιατρείο έχει έρθει και η Γκιονούλ είναι εκεί για να την παραλάβει. «Ο Ονούρ ήρθε;», ρωτάει τη μητέρα της και εκείνη της απαντάει: «Δεν έφυγε ποτέ». Στη φυλακή η Ντεριά επισκέπτεται τον Βολκάν που έχει γίνει σκιά του εαυτού του. «Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει πώς είμαι! Κανείς δεν έχει έρθει... Ούτε η Ασιγιά κι αυτό με πονάει πολύ! Ολοι με εγκατέλειψαν», ψελλίζει. Η Ντερίν πάει να βρει την Ασιγιά για να την ευχαριστήσει που την έσωσε και η Ασιγιά της ζητάει να μεταβιβάζουν στη Ζεϊνέπ όσα έγραψε ο Βολκάν στον Αλί. Η Τζερέν μαθαίνει πως περιμένει αγόρι αλλά αποφασίζει να φύγει στην Κωνσταντινούπολη καθώς δεν θέλει να βρίσκεται εκεί όπου ο Σελτζούκ θα δημιουργήσει οικογένεια με τη Νιλ.

Ο Βολκάν αποφυλακίζεται, αλλά δεν βρίσκεται κανείς εκεί για να τον παραλάβει και νιώθει πιο μόνος από ποτέ. Παράλληλα όλοι του οι λογαριασμοί είναι μπλοκαρισμένοι και δεν έχει χρήματα. Στη γιορτή για την αποφοίτηση του Αλί και του Ντεμίρ -που έχουν γίνει ξανά φίλοι- το χαρούμενο κλίμα χαλάει ο ίδιος ο Βολκάν που εμφανίζεται απρόσκλητος και ουρλιάζει επειδή ο Ονούρ κρατάει τη Ζεϊνέπ αγκαλιά. Τότε η Ντερίν τον πλησιάζει και του λέει: «Είσαι έξω από τη φυλακή γιατί το αποφάσισα εγώ και όχι γιατί είσαι αθώος. Και ήθελα να βγεις έξω, γιατί τώρα δεν θα έχεις τίποτα!

Εκεί τουλάχιστον είχες ένα κρεβάτι κι ένα πιάτο φαγητό! Επίσης να ξέρεις ότι σε απάτησα με τον Ονούρ! Και τώρα συγχαρητήρια γιατί μόλις κατέστρεψες την αποφοίτηση του γιου σου». Ο Αλί φεύγει και του λέει: «Εξαιτίας σου αυτή η μέρα αμαυρώθηκε και θα το θυμόμαστε πάντα», ενώ η Ασιγιά του επιτίθεται: «Μυαλό δεν έβαλες! Ποιος σε κάλεσε; Είσαι ανεπιθύμητος πια», και του αποκαλύπτει πως πούλησε το σπίτι της, ο Αλί θα φύγει στο Λονδίνο και αργότερα θα τον ακολουθήσει και εκείνη. Στη συνέχεια τον πηγαίνει στο σπίτι που έμεναν ως φρεσκοπαντρεμένοι και του αφήνει κρυφά χρήματα.

Άπιστος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Λύτρωση για την Ασιγιά - Αυτό είναι το τέλος της στην σειρά "Άπιστος"

Άπιστος - Μελίς Σεζέν: Η ηλικία και η ελληνική καταγωγή της «Ντερίν»