Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο αποψινό (13/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών» μιας και η Αμαλία προκειμένου να ξεφύγει από τον γάμο της με τον Πάρη, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι της.

Τι θα δούμε σήμερα (13/10) στον Παράδεισο των Κυριών

Η Όλγα είναι έτοιμη να αποδεχτεί ότι η Αμαλία δεν πρόκειται να ρίξει νερό στο κρασί της σε σχέση με τον Πάρη και προσπαθεί με κάθε τρόπο να συνετίσει τον γιο της και να του αλλάξει τα μυαλά. Ωστόσο οι καταστάσεις και πάλι την προλαβαίνουν, καθώς καινούρια δεδομένα την τρομάζουν και την οδηγούν σε σημαντικές αποφάσεις.

Η Αμαλία αφού μιλάει με τον Ντίνο, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι και του δίνει ραντεβού να την περιμένει με το αυτοκίνητο. Ωστόσο την ώρα που είναι έτοιμη να εγκαταλείψει την οικογένειά της, ο πατέρα της τη βλέπει και τη σταματάει: «Για πού το έβαλες Αμαλία;», τη ρωτάει και η κοπέλα προσπαθεί να δικαιολογηθεί στον πατέρα της, όσο ο Ντίνος την περιμένει με ανυπομονησία απέξω για το ραντεβού τους.

Τέλος, ο Βλησσάρης έχει βολευτεί και νιώθει πολύ άνετα εκεί που φιλοξενείται, όμως μια περίεργη επίσκεψη θα του αλλάξει τη διάθεση.

Παράδεισος των κυριών

Η Βικτώρια και ο Χριστόφορος μαθαίνουν ότι ο Ντίνος είναι παντρεμένος

Ο Πάρης θα έρθει αντιμέτωπος με καταστάσεις που τον πληγώνουν, καθώς συμφωνεί να πάει σε ψυχολόγο. Ο Θανάσης γυρίζει πίσω στον «τόπο του εγκλήματος», στην Πάτρα, και εκεί πέφτει πάνω σε πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις, καθώς το παρελθόν έρχεται και πάλι να τον στοιχειώσει, γεγονός που θα έχει αντίκτυπο στις ζωές πολλών ανθρώπων από το περιβάλλον του.
Την ίδια στιγμή ο Χριστόφορος και η Βικτώρια παίρνουν μια πληροφορία-φωτιά από την Ολγα: «Καλά, δεν το ξέρατε ότι ο Παπακώστας είναι παντρεμένος στο εξωτερικό; Πού ζείτε;», είναι τα λόγια της και πέφτουν από τα σύννεφα. Φυσικά η Βικτώρια χαίρεται με αυτή την εξέλιξη καθώς πλέον ο δρόμος θα είναι ανοιχτός για να πείσει την Αμαλία να παντρευτεί τον Πάρη, ενώ ο Χριστόφορος σκέφτεται πώς θα το πάρει η κόρη του.

Λίγο αργότερα η Αμαλία ζητά από τον Χριστόφορο και τη Βικτώρια να της μιλήσουν για τον Ντίνο, αλλά έρχεται αντιμέτωπη με πράγματα που θα τη σοκάρουν: «Δεν θέλουμε να σε στενοχωρήσουμε, αλλά ο Παπακώστας σου έχει πει ψέματα. Σε κορόιδευε. Είναι παντρεμένος και το κρύβει», της αποκαλύπτουν και η κοπέλα καταρρέει.

Η κυρία Γιαννούλα, η μητέρα της Μιράντας, είναι αποφασισμένη αυτή τη φορά να μην κλείσει το στόμα της και μετά από τόσα χρόνια αποφασίζει να σταθεί στην κόρη της με όποιο κόστος. Στο μεταξύ ο Αγης φαίνεται ότι θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τον σκοπό του και να καταφέρει να «ρίξει» τη Γεωργία, ενώ η Δάφνη από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη δυσαρέσκειά της… Τ

ην ίδια ώρα η Βικτώρια πιέζει τον Χρηστίδη να πάει στο νοσοκομείο και να πάρει κατάθεση από τον Πάρη: «Πήγαινε σήμερα κιόλας, θα σου καταγγείλει τον Παπακώστα ότι πήγε να τον σκοτώσει. Αυτή είναι η ευκαιρία να τον κλείσεις μέσα», τον προτρέπει. Ο αστυνόμος Χρηστίδης επισκέπτεται το νοσοκομείο όπου βρίσκεται ο Πάρης, όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα σχεδίαζε, καθώς στο δωμάτιο ο Πάρης δεν είναι μόνος, αλλά κοντά του βρίσκεται η Αμαλία

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών - spoiler: Ο Ντίνος αντιμέτωπος με κατηγορίες για δολοφονία

Παράδεισος των κυριών: Aλλοπρόσαλος ο Ντίνος χωρίς την Αμαλία δίπλα του - Το ρίχνει ξαφνικά στο...