Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (12/10) επεισόδιο της νέας καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ, «Άγρια Γη» (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες 11/10) μιας και ο Άρης καθώς συνεχίζει να εμψυχώνει τον Κωστή, έρχεται όλο και πιο κοντά με την Ελπίδα.

Τι θα δούμε σήμερα (12/10) στην Άγρια Γη

Ο Θωμάς υποψιάζεται ότι η συμπεριφορά του Αλέξη κρύβει κάτι παράξενο σχετικά με τον θάνατο του Αντωνάτου. Ο Αντώνης ζητάει από τον Γιώργο να συνεχίσει την παρακολούθηση της Όλγας, ενώ ο τελευταίος συνεχίζει να βρίσκεται ερωτικά μαζί της.

Στο μεταξύ, Αντώνης και Ρένα περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί. Ταυτόχρονα, ο Άρης εμψυχώνει τον Κωστή και παράλληλα έρχεται πιο κοντά με την Ελπίδα. Ο Γιώργος ανακαλύπτει ποιος είναι ο Χρήστος και ρωτάει τον ταραγμένο Μιχάλη να του πει λεπτομέρειες σχετικά με την απαγωγή του Νικόλα Γαλάνη: «Είχε γίνει μεγάλο σούσουρο εκείνη την εποχή και όλοι ξέρουν το περιστατικό. Ήσουν αστυνομικός τότε, δεν μπορεί να μην είχες κάποια υποψία για το ποιος κρυβόταν πίσω από την απαγωγή», του λέει.

Τι θα δούμε αύριο (13/10)

Η έλξη ανάμεσα στον Άρη και την Ελπίδα μεγαλώνει. Η Όλγα παραπλανά τον Γιώργο για τη σχέση της με τον Χρήστο, ενώ στήνει κρυφά ένα σχέδιο για να βγάλει τον τελευταίο από τη μέση. Η γνωριμία του Μάνου με τον Κωστή είναι καταλυτική και ενθαρρύνει το παιδί να παλέψει για την υγεία του. Παράλληλα, ο Άρης στήνει το δικό του σχέδιο για να αποσπάσει στοιχεία από το χρηματοκιβώτιο της Όλγας.

Ο Αλέξης συνεχίζει να ζει με τις απειλές του Στέφανου, ενώ ο Στέφανος πολιορκεί την Ελπίδα που, φοβισμένη να μην καταδώσει τον Αλέξη, ζητά τη βοήθεια του Θωμά. Ο πεθερός της σοκαρισμένος, μαθαίνει ότι ο Αλέξης ευθύνεται για τον θάνατο του φίλου του, όταν η Ελπίδα του αποκαλύπτει τα πάντα και του λέει πως ο Στέφανος εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και την εκβιάζει να μην τον χωρίσει, κρατώντας στοιχεία κατά του αδελφού της. Ο Θωμάς δέχεται να τη βοηθήσει με όρους και καταστρώνουν ένα σχέδιο, για να πάρουν κρυφά τα στοιχεία που φυλάει ο γιος του στο ιατρείο του.

Άγρια Γη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη: Απειλή πάνω από την οικογένεια της Όλγας - Η Ελπίδα έξω φρενών με...

«Η κόρη της συντρόφου μου είναι...» - Η σπάνια αποκάλυψη του Στέφανου Μιχαήλ για την προσωπική του ζωή