Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (12/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών», μιας και μία αποκάλυψη για τη βραδιά του φόνου αλλάζει τα δεδομένα στη ζωή του Ντίνου (δείτε εδώ τι θα κάνει από εδώ και στο εξής).

Τι θα δούμε σήμερα (12/10) στον Παράδεισο των Κυριών

Οι στιγμές που ζει η Μιράντα είναι δραματικές, ενώ λίγο αργότερα η κοπέλα δέχεται απειλές και είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Ωστόσο ο Θανάσης δείχνει αποφασισμένος να θολώσει τα νερά και παραδόξως σε αυτή του την προσπάθεια βρίσκει συμμάχους που δεν τους περίμενε κανείς. Άραγε θα καταφέρει να ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητα της Μιράντας; Πώς θα κινηθεί ο Ντίνος μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν για τη βραδιά του φόνου;

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Σμαράγδας Αδαμοπούλου για τον Παράδεισο των Κυριών

Η Κούλα βαριέται τα ρούχα, τα χτενίσματα και το μακιγιάζ. Τι της αρέσει;

«Μπορεί όντως να τα βαριέται καθώς είναι επιφανειακά, αλλά είναι ρομαντική. Από την άλλη θα προσέξει την εμφάνισή της για να μπορεί να είναι μέσα στην εποχή της και να ταιριάξει με αυτήν ώστε να κάνει την επανάστασή της μέσα από το σύστημα».

Θα υπάρξει κάποιος άντρας που θα τη συγκινήσει;

«Είναι δύσκολο για την Κούλα να συνδεθεί με τους ανθρώπους κι ακόμη περισσότερο με τους άντρες. Θα δούμε αν θα καταφέρει κάποιος να την ξεκλειδώσει. Θα πρέπει να είναι πολύ ιδιαίτερος για να καταφέρει κάτι τέτοιο».

Σμαράγδα Αδαμοπούλου Ο Παράδεισος των Κυριών

Πώς τα πάει με τη Μιράντα, τη διευθύντρια προσωπικού;

«Πολύ καλά. Της αναθέτει πολλά πράγματα γιατί ξέρει ότι μπορεί να στηριχθεί σε εκείνη, σε αντίθεση με την Τζένη. Η Μιράντα ξέρει πως όταν λείπει, η Κούλα μπορεί να είναι το δεξί της χέρι, ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα και της έχει εμπιστοσύνη».

Ποια είναι η σχέση της Κούλας με τον Ντίνο;

«Τον εκτιμάει καθώς είναι τεράστιο αυτό που της δίνει, δηλαδή τη δυνατότητα να δουλεύει και παράλληλα να πηγαίνει στη σχολή της. Αυτό είναι πολύ μεγάλο για εκείνη».

Τα κορίτσια ζηλεύουν την Αμαλία που είναι η αγαπημένη του Ντίνου;

«Τα άλλα κορίτσια μπορεί. Η Κούλα όχι».

Θα εμπλακούν με τη δολοφονία περισσότερα άτομα από τον «Παράδεισο»;

«Υπάρχει η ίντριγκα, το κουτσομπολιό, ο ένας κοιτάζει τον άλλο καχύποπτα. Γενικά υπάρχει πολύ μυστήριο».

Πώς θα εξελιχθεί η σειρά;

«Όλα περιστρέφονται γύρω από τη δολοφονία του Αριστείδη και τις σχέσεις των ανθρώπων μεταξύ τους. Οι περισσότεροι χαρακτήρες έχουν κάτι να κρύψουν, οπότε έχουν μεγάλο ενδιαφέρον οι εξελίξεις της σειράς και θα τις δείτε επί της οθόνης!»

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Με χειροπέδες ο αγαπητικός της Αμαλίας - Κατηγορείται για την απόπειρα δολοφονίας του...

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Πόσα ψυχάκια να χωρέσει η ελληνική τηλεόραση πια» - Ο Πάρης "έβγαλε το κοινό από τα ρούχα του"