Από Στέλλα Μούτσιου

Η Ελπίδα είναι σε τραγική κατάσταση στην Άγρια Γη, αφού θέλει να χωρίσει από τον Στέφανο, αλλά εκείνος δεν είναι διατεθιμένος να την αφήσει να φύγει. Την ίδια στιγμή, λοιπόν, που η Όλγα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, εκείνη αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να σταματήσει να φοβάται και να προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου. Ο Στέφανος, όμως θα την σταματήσει ξανά.

Οι εξελίξεις της Τρίτης 11/10 στην Άγρια Γη

Ο Αντώνης ζητά από τον Γιώργο να ερευνήσει για την ιδιωτική ζωή της Όλγας, αφού υποψιάζεται πως τον απατά. Εκείνος τη βλέπει να επισκέπτεται τον Χρήστο και αρχίζει να υποψιάζεται πως έχει κρυφή ζωή. Την ίδια ώρα, η Όλγα δέχεται κι άλλα ανώνυμα παζλ, ενώ ο Χρήστος δίνει μια σημαντική πληροφορία στον Άρη για την Όλγα.

Η Ελπίδα προχωρά σε αίτηση διαζυγίου, αλλά η ομολογία του Αλέξη για το ατύχημα που στέρησε τη ζωή του πελάτη του και οι εκβιασμοί του Στέφανου, τη φρενάρουν: «Κατά λάθος σκότωσα τον άνθρωπο, δεν το ήθελα και πάνω στον πανικό μου ζήτησα από τον Στέφανο να με βοηθήσει! Εκείνος μετά με εκβίασε για να σε πείσω να μην τον χωρίσεις, αλλιώς θα με κλείσει στη φυλακή», της ομολογεί και εκείνη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και αποφασίζει να υποχωρήσει και έτσι δεν υπογράφει το διαζύγιο.

Ωστόσο πιέζει κι εκείνη με τη σειρά της τον Στέφανο να της δώσει τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον Αλέξη. Ο Άρης αντικρίζει με αγωνία τον νεαρό άντρα που μπορεί να είναι ο αδελφός του.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Τετάρτη 12/10

Ο Θωμάς υποψιάζεται ότι η συμπεριφορά του Αλέξη κρύβει κάτι παράξενο σχετικά με τον θάνατο του Αντωνάτου. Ο Αντώνης ζητάει από τον Γιώργο να συνεχίσει την παρακολούθηση της Όλγας, ενώ ο τελευταίος συνεχίζει να βρίσκεται ερωτικά μαζί της.

Στο μεταξύ, Αντώνης και Ρένα περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί. Ταυτόχρονα, ο Άρης εμψυχώνει τον Κωστή και παράλληλα έρχεται πιο κοντά με την Ελπίδα. Ο Γιώργος ανακαλύπτει ποιος είναι ο Χρήστος και ρωτάει τον ταραγμένο Μιχάλη να του πει λεπτομέρειες σχετικά με την απαγωγή του Νικόλα Γαλάνη: «Είχε γίνει μεγάλο σούσουρο εκείνη την εποχή και όλοι ξέρουν το περιστατικό. Ήσουν αστυνομικός τότε, δεν μπορεί να μην είχες κάποια υποψία για το ποιος κρυβόταν πίσω από την απαγωγή», του λέει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη εξελίξεις (7/10): Ο Άρης κλέβει το γραφείο της Όλγας

Άγρια Γη εξελίξεις (6/10): Θρήνος! Νεκρός ο...