Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί το χωριό να κινδύνευε να γίνει ερωτικός προορισμός στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, όμως στο σημερινό (11/10) επεισόδιο άλλος είναι αυτός που βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο Ηλίας έκανε το λάθος να μπλέξει με την Βαλέρια και για λίγο θα το μετανιώσει.

Οι εξελίξεις της Τρίτης 11/10 στην σειρά "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο"

Ο Κανέλος με τον Τζώρτζη φέρονται περίεργα, αφού ξέρουν κι οι δύο το μυστικό για την εγκυμοσύνη της Χρύσας. Ο παπάς θέλει σώνει και καλά να διώξει τη Βαλέρια από το χωριό και παρακαλεί τη Μάρμω να τον βοηθήσει. Την ίδια ώρα, οι προσπάθειες του Ηλία να διαψεύσει τις υποψίες της Βαλέριας πάνε περίπατο και ο εκείνος αναγκάζεται να συμφωνήσει να μοιραστεί τον θησαυρό του μαζί της.

Έτσι εκείνη του στήνει παγίδα και εκείνος πέφτει μέσα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στο αυγό και τη ζωή του. Όμως, ο Ηλίας καταφέρνει να γυρίσει το παιχνίδι υπέρ του και η Βαλέρια συνεργάζεται για να πουλήσουν το αυγό.

Όλα όσα θα δούμε την Τετάρτη 12/10 και την Πέμπτη 13/10

Τετάρτη 12/10

Ενα χειροφίλημα του Σώτου στη Φιλιώ ανάβει φωτιές στον Ηλία και πυροδοτεί νέο γύρο καβγάδων στο ζευγάρι. Ο Πετράν είναι απελπισμένος, αφού όλα του τα σχέδια αποτυγχάνουν το ένα μετά το άλλο κι αρχίζει να πιστεύει πως αυτό το χωριό είναι πράγματι καταραμένο. Σε δυσάρεστη θέση βρίσκεται η Μάρμω που βλέπει στον κουβά πως κάτι πολύ άσχημο έρχεται στον Πλάτανο.

Πέμπτη 13/10

Η Χρύσα παραδέχεται την αλήθεια στον Τζώρτζη και στον Κανέλο, όμως έχουν άλλη αντίδραση από αυτή που περιμένει. Η Κατερίνα και ο Παναγής είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν τη Ζαφείρω, ενώ η Μάρμω τούς ζητάει να έχουν όλοι το νου τους, γιατί πιστεύει πως θα έχουν κακά ξεμπερδέματα αν το μαγικό νερό της πηγής συνεχίσει να γίνεται προϊόν εκμετάλλευσης.

 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (10-14/10)

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (7/10): Ο Πετράν και ο Σώτος μαθαίνουν την αλήθεια για τη Λουκία

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (6/10): Πετράν και Σώτος προσπαθούν να κλέψουν το αυγό