Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι εξελίξεις στο νέο (6/10) επεισόδιο της καθημερινής σειράς της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, είναι άκρως καταιγιστικές. Μαζί με την άφιξη μίας νέας αστυνομικού θα έρθουν και νέο μπελάδες στο μικρό χωριό με πρωταγωνιστές φυσικά τον Πετράν και τον Σώτο.

Τι θα δούμε σήμερα (7/10) στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Ο Ηλίας ζει ένα δράμα, αφού είχε τον θησαυρό τόσο καιρό κάτω από τη μύτη του και δεν πήρε χαμπάρι. Και ενώ η Λουκία είναι έτοιμη να πάρει το αυγό και να φύγει από τον Πλάτανο, ο Σίμος της βάζει φρένο. Μαζί με τον πατέρα του απάγουν τη Λουκία και είναι σίγουροι πως στο εξής θα ζουν ζωή και κότα.

Πετράν και Σώτος έχουν στριμώξει την αστυνόμο Σουτζούκη για να της πάρουν το άλλο μισό αυγό και μεταξύ απειλών και... διαπραγματεύσεων καταλαβαίνουν πως η Λουκία ουδεμία σχέση έχει με την Ελληνική Αστυνομία. Τα «μισά» καλά νέα φτιάχνουν τη διάθεση του Εγκεφάλου, που περιμένει πώς και πώς να παραλάβει το μισό αυγό του.

Η Βαλέρια παγιδεύει τον Ηλία

Ο Σώτος είναι έξαλλος που η Σύλβια του έδωσε να πιει το νερό της πηγής και τον έκανε πειραματόζωο, ενώ ο παπάς κοντεύει να πάθει εγκεφαλικό, αφού η μάνα του είναι αποφασισμένη να κάνει τον Πλάτανο ερωτικό προορισμό. Η Φιλιώ γίνεται έξαλλη με τον Ηλία που φίλησε τη Βαλέρια κι όσο κι αν προσπαθεί να την πείσει πως τα φαινόμενα απατούν, εκείνη δυσκολεύεται να τον πιστέψει. Ο Κανέλος με τον Τζώρτζη φέρονται περίεργα, αφού ξέρουν κι οι δύο το μυστικό για την εγκυμοσύνη της Χρύσας.

Ο παπάς θέλει σώνει και καλά να διώξει τη Βαλέρια από το χωριό και παρακαλεί τη Μάρμω να τον βοηθήσει. Την ίδια ώρα, οι προσπάθειες του Ηλία να διαψεύσει τις υποψίες της Βαλέριας πάνε περίπατο και ο εκείνος αναγκάζεται να συμφωνήσει να μοιραστεί τον θησαυρό του μαζί της. Ετσι εκείνη του στήνει παγίδα και εκείνος πέφτει μέσα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στο αυγό και τη ζωή του. Ομως, ο Ηλίας καταφέρνει να γυρίσει το παιχνίδι υπέρ του και η Βαλέρια συνεργάζεται για να πουλήσουν το αυγό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Στα όρια του ο Κανέλλος - Δε χαμπαριάζει τη Μαρμώ και ετοιμάζει συλλήψεις

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Σώτος και Σύλβια σε ακατάλλη σκηνή - Ο Πέτρος τους πιάνει στα πράσα