Από Στέλλα Μούτσιου

Μετά τις αποκαλύψεις στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο", έρχονται νέα γεγονότα για να συγκλονίσουν το χωριό. Ο Σώτος παραδόθηκε στα χέρια της Σύλβιας και το μετανιώνει, ενώ σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται και ο παπάς εξαιτίας της μητέρας του.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε σήμερα (10/10) στη σειρά "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο"

Ο Σώτος είναι έξαλλος που η Σύλβια του έδωσε να πιει το νερό της πηγής και τον έκανε πειραματόζωο, ενώ ο παπάς κοντεύει να πάθει εγκεφαλικό, αφού η μάνα του είναι αποφασισμένη να κάνει τον Πλάτανο ερωτικό προορισμό. Η Φιλιώ γίνεται έξαλλη με τον Ηλία που φίλησε τη Βαλέρια κι όσο κι αν προσπαθεί να την πείσει πως τα φαινόμενα απατούν, εκείνη δυσκολεύεται να τον πιστέψει.

Τι θα συμβεί στα δύο επόμενα επεισόδια

Τρίτη 11/10

Ο Κανέλος με τον Τζώρτζη φέρονται περίεργα, αφού ξέρουν κι οι δύο το μυστικό για την εγκυμοσύνη της Χρύσας. Ο παπάς θέλει σώνει και καλά να διώξει τη Βαλέρια από το χωριό και παρακαλεί τη Μάρμω να τον βοηθήσει. Την ίδια ώρα, οι προσπάθειες του Ηλία να διαψεύσει τις υποψίες της Βαλέριας πάνε περίπατο και ο εκείνος αναγκάζεται να συμφωνήσει να μοιραστεί τον θησαυρό του μαζί της.

Έτσι εκείνη του στήνει παγίδα και εκείνος πέφτει μέσα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στο αυγό και τη ζωή του. Όμως, ο Ηλίας καταφέρνει να γυρίσει το παιχνίδι υπέρ του και η Βαλέρια συνεργάζεται για να πουλήσουν το αυγό.

 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (10-14/10)

Τετάρτη 12/10

Ενα χειροφίλημα του Σώτου στη Φιλιώ ανάβει φωτιές στον Ηλία και πυροδοτεί νέο γύρο καβγάδων στο ζευγάρι. Ο Πετράν είναι απελπισμένος, αφού όλα του τα σχέδια αποτυγχάνουν το ένα μετά το άλλο κι αρχίζει να πιστεύει πως αυτό το χωριό είναι πράγματι καταραμένο. Σε δυσάρεστη θέση βρίσκεται η Μάρμω που βλέπει στον κουβά πως κάτι πολύ άσχημο έρχεται στον Πλάτανο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (6/10): Πετράν και Σώτος προσπαθούν να κλέψουν το αυγό

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (5/10): Η Λουκία έχει επιτέλους στα χέρια της το αυγό