Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα καθημερινή σειρά του Open, «Η Δική μας Οικογένεια» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (δείτε εδώ τι τηλεθέαση σημείωσε) και απόψε (5/10) επιστρέφει με ένα νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις.

Τι θα δούμε σήμερα (5/10) στο «Η δική μας οικογένεια»

Ένα μήνα μετά το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα, επικρατεί ένα χάος στο σπίτι των Μακρήδων. Η θεία των παιδιών, η μόνη εξ αίματος συγγενής τους, είναι άφαντη. Ο δικηγόρος πιέζει τον Δημήτρη να τη βρει αλλιώς θα πρέπει να δοθούν τα παιδιά για υιοθεσία.

Μια άλλη όμως εξ αίματος συγγενής των παιδιών, παραμένει άγνωστη σε όλους. Συγγενής της Νεφέλης για την ακρίβεια. Είναι η Αγγελική, η πραγματική της μητέρα. Όταν ο Δημήτρης αποφασίζει να προσλάβουν οικιακή βοηθό, η Αγγελική εμφανίζεται για τη θέση και θα επιστρατεύσει όλη της τη διπλωματία για να καταφέρει να τον πείσει ότι έχει μεγάλη εμπειρία. Παράλληλα ο Δημήτρης ανακοινώνει στα παιδιά ότι θα γίνει και επίσημα ο κηδεμόνας τους.

O αδερφός του Δημήτρη εμφανίζεται

Η εμφάνιση του Παύλου, αδερφού του Δημήτρη αρχίζει να του δημιουργεί προβλήματα. Ο δικηγόρος πιέζει για την αναδοχή των παιδιών σε άλλες οικογένειες και ο Δημήτρης έρχεται σε δύσκολη θέση… Τα παιδιά είναι απογοητευμένα μαζί του και ο Δημήτρης δείχνει να κάνει συνέχεια το ένα λάθος πίσω απ’ το άλλο! Παράλληλα η συνάντηση της Αγγελικής με τον πατέρα της θα κάνει την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη μεταξύ τους, προκαλώντας έναν νέο μεγάλο καβγά.

Η πρώτη μέρα στην δουλειά για την Αγγελική στο σπίτι της οικογένειας Μακρή είναι γεγονός. Θα τα καταφέρει όμως να αντεπεξέλθει στα καθήκοντα της οικιακής βοηθού όταν η ίδια μέχρι τώρα δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με μαγείρεμα, πλύσιμο και λάτρα σπιτιού; Τέλος, ο Δημήτρης πιέζεται πολύ ψυχολογικά αλλά είναι πολύ κοντά στο να πάρει μια απόφαση που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή του αλλά και των τεσσάρων παιδιών της οικογένειας Μακρή!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη εξελίξεις (5/10): Της τηλεφωνεί μετά από χρόνια - Ο Χρήστος ζητάει τη βοήθεια της Όλγας

Τρία Μίλια εξελίξεις (5/10): Ο Γεράσιμος μαθαίνει την αλήθεια για την κατάσταση της Κάτιας