Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα σειρά του ALPHA, «Αυτή η Νύχτα Μένει», έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 10/10 και ήδη οι πρώτες αντιδράσεις του κοινού ήταν αποθεωτικές (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter). Απόψε 11/10, επιστρέφει με ένα νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις.

Η Ζέτα αντιμέτωπη με την αλήθεια στο «Αυτή η Νύχτα Μένει»

Μετά την έξαψη της πρώτης μέρας, ο Χρήστος προσπαθεί να μαζέψει τα απόνερα της έκθεσής του. Πρώτος στόχος του ο Στέλιος (Γιάννος Περλέγκας), που πιέζεται από παντού να κάνει κάτι για τα μαγαζιά. «Τι σε έπιασε ξαφνικά και τα βάζεις με τα μαγαζιά;», τον ρωτάει και ο Χρήστος του απαντάει: «Θέλω να κάνω κάτι καλό για τον τόπο μου! Είναι μέσα στην παρανομία και τη δυσοσμία και εκμεταλλεύονται τις γυναίκες για τον κάθε λιγούρη».

Την ίδια ώρα, ο Στρατής παλεύει με τον ίδιο του τον εαυτό και τις μνήμες που τον στοιχειώνουν. Η μοναδική γυναίκα που αγάπησε του είχε προτείνει να φύγουν μαζί, αλλά εκείνος αρνήθηκε: «Ο Χρήστος; Τα παιδιά; Πώς θα φύγεις;», της είχε πει και εκείνη του είπε πως τον αγαπάει!

Αυτή η Νύχτα Μένει νέο επεισόδιο 11/10

Όμως ο χωρισμός τους ήταν μονόδρομος. Κι όσο κι αν προσπαθούν οι γύρω του, που γνωρίζουν την αλήθεια, να τον κάνουν να προχωρήσει, εκείνος επιμένει: «Για εσάς μπορεί να πέρασαν εικοσιπέντε χρόνια, για εμένα όμως δεν πέρασε ούτε μία μέρα». Η Ζέτα για πρώτη φορά ελπίζει πως η λύτρωση μπορεί να μην είναι μακριά… όμως το «ντου» της αστυνομίας μέσα στη νύχτα τη φέρνει ξανά αντιμέτωπη με την αλήθεια. Ο Στρατής θα πρέπει να κοιτάξει κατάματα εκτός από το παρελθόν του και ένα σκοτεινό παρόν!

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές για τους χαρακτήρες τους

«Είναι ένα όνομα με ιστορία ο Βαρδάρης. Είναι το αφεντικό του μαγαζιού. Είναι αυτός που έχει μεγαλώσει μέσα στη νύχτα, που έχει το όνειρο, που νιώθει το μαγαζί σαν οικογένεια, τους ανθρώπους του, που είνια όλη του η ζωή το μαγαζί, που δεν θα του το πάρουν εύκολα. Αυτός είναι ο Βαρδάρης. Ένας ντόμπρος άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μπισμπίκης, εξηγώντας πως από την αρχή θα αποκαλυφθεί η παράνομη σχέση του στη σειρά.

Και η Νικολέττα Καρρά αποκάλυψε για τον δικό της ρόλο: «Με τη νύχτα δεν έχει ταλαιπωρηθεί τόσο, αλλά τη γνωρίζει πολύ καλά και με την καλή και με την κακή έννοια. Επίσης, οι άντρες είναι ένα κομμάτι που γνωρίζει πάρα πολύ καλά η Νίκη. Ξέρει καλά να τους χειρίζεται και είναι και μέρος της δουλειάς της αυτό, γιατί, μην ξεχνάμε, ότι η Νίκη κάνει κονσομασιόν στο μαγαζί εκτός από τραγούδια».

«Έίναι ένας χαρακτήρας, ο οποίος έχει και πολλά αντιφατικά στοιχεία. Είναι μάγκας και έχει τσαμπουκά, αλλά είναι κα βαθύτατα τρυφερή. Έχει πολύ χιούμορ, μπορεί να γίνει όμως και πολύ σκληρή. Τα συνδυάζει όλα αυτά μαζί», πρόσθεσε και η Κόρα Καρβούνη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η νύχτα μένει: «Άμα μια γυναίκα λέει όχι...» - Ο Στρατής καταδίκασε την παρενόχληση της Ζέτας από τον Θανάση

Αυτή η νύχτα μένει: Καθηλωτική σκηνή - Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη ως Στρατής Βαρδάρης